4S-sim industriële simkaart

Verbind uw router met het remote service portaal via 4G

Of het nu gaat om Remote Access (onderhoud op afstand) of om data logging, wij hebben voor u een passende M2M industriële simkaart, de 4S-sim, met het juiste tariefplan. Standaard beschikken de simkaarten over 4G (LTE) netwerkondersteuningStandaard ondersteuning in meerdere landen binnen de EU.

Productpagina 4S-sim industriële simkaart

Uw voordelen van de 4S-sim

  • Industriële simkaart
  • Alle service uit één hand
  • Ondersteuning voor 4G LTE netwerken
  • Facturatie achteraf per kwartaal
  • Maximale service in combinatie met de MB connect line producten
  • De simkaart gebruikt altijd de provider met het sterkste netwerk

Voor iedere toepassing de juiste M2M simkaart!

Wij leveren simkaarten voor in uw Machine-to-Machine (M2M) oplossing. Of het nu om het verbinden op afstand voor remote service gaat of om data logging, Wij leveren u een passende simkaart met het voor u juiste tariefplan.

Zendmast

Wat is M2M?

M2M staat voor Machine-to-Machine communicatie, oftewel het draadloos uitwisselen van data tussen een IT infrastructuur en een specifieke machine of apparaat, ongeacht de locatie. Hiermee realiseert u snellere informatievoorziening op afstand waarbij een bepaalde handeling bewerkstelligd kan worden. Overzichtelijk, real-time en efficiënt.

Remote access beheer op afstand

Waar men tot op heden voor het beheer van apparaten, machines, voertuigen en andere systemen nog vaak op locatie moest zijn om werkzaamheden te verrichten, is het met de nieuwste techniek mogelijk om dit draadloos op afstand te beheren, uit te lezen, te monitoren en het controleren van data en zelfs een opdracht te geven voor een actie. Met een simkaart en het remote service portaal mbCONNECT24 wordt u hierin optimaal gefaciliteerd.

Onze dienstverlening

Wij hebben veel ervaring op het gebied van Machine-2-Machine communicatie mede door de producten van MB connect line. Deze ervaring gebruiken wij om u te ondersteunen met (complexe) vraagstukken en deze gezamenlijk te vertalen naar een voor u passende oplossing. Met 4S Industrie is M2M voor u de totaaloplossing.

Logo 4S-sim industriële simkaart

Ondersteuning in de volgende EU landen

BelgiëItaliëPortugal
CyprusKroatiëRoemenië
DenemarkenLetlandSlowakije
DuitslandLitouwenSpanje
EstlandLuxemburgTsjechische Republiek
FinlandMaltaVerenigd Koninkrijk
FrankrijkNederlandZweden
GriekenlandNoorwegenZwitserland
HongarijeOostenrijk
IJslandPolen
4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie