Header-afbeelding-2019-05

3G of 4G?

De aanbieders van mobiele netwerken blijven aandringen om over te stappen naar 4G. Mocht een provider stoppen met 3G zullen modems terugvallen op de 2G netwerken.
Voor de router internetzijde hebben wij naast WAN en WiFi natuurlijk 4G beschikbaar op onze routers.

Uitbreiding mbNET.mini familie

mbNET.mini - Nieuwe modules 2019
De mbNET.mini famillie is uitgebreid met 3 nieuwe routers. Een grote wijziging is de toevoeging van een WAN interface naast de modem interface (3G/4G/WiFi). Hierdoor is er ook een failover beschikbaar van WAN > Modem interface. Valt één van beide weg dan maakt de router verbinding via de andere interface.

Hiernaast is er ook een firmware update voor de hele mbNET.mini serie. Deze is gericht op een hogere cybersecurity - bescherming van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie tegen cyberdreigingen.

Titel mbWEB2go

Direct toegang tot smart devices

Schema mbWEB2go 2019
Veel automatiseringsoplossingen gebruiken tegenwoordig web services, denk aan PLC's, HMI's of remote IO stations. Wanneer er toegang nodig is voor productie- en/of servicemedewerkers, leert de ervaring dat beveiliging zelden wordt onderhouden en dat de toegang alleen lokaal is.

mbWEB2go maakt toegang tot deze apparaten mogelijk over een beveiligde verbinding. Zo krijgt de gebruiker direct de juiste informatie uit eerste hand op een veilige manier. Met een standaard webbrowser of smartphone. Een app of aparte software is niet nodig.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren.

  • mbNET HW1: 5.1.6
  • mbNET HW2: 6.0.6
  • mbNET.mini: 2.0.1
  • mbSPIDER: 2.6.3
  • mbSECBOX: 1.4.0
  • mbDIALUP: V3.8 R0.5
  • mbCHECK: 1.1.2
Heeft u vragen dan kunt u altijd contact op nemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Ethernet Switches

Contemporary Controls - Unmanaged-Switches
Plug-and-play industriële robuuste unmanaged switches voor DIN-rail montage met een metalen behuizing. Functies zoals auto-negotiation, auto-MDIX worden ondersteund en elke module heeft een DC/AC Volt voeding. De switches werken, “direct uit de verpakking” en kunnen zonder configuratie in gebruik genomen worden. Leverbaar met 5, 8 of 16 poorten. Kostenvriendelijke oplossingen met een breed scala aan opties voor de algemene automatiseringsmarkt.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube