Header nieuwsbrief november 2019

Prijsverlaging 4G routers

Om de overstap van 3G naar 4G te ondersteunen, hebben we bij 4S industrie de prijzen van de 4G routers aanzienlijk verlaagt. Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangegeven zal de 3G – 4G overstap u snelheid, veiligheid en stabiliteit opleveren en vanaf nu tegen blijvend lagere prijzen

mbNET.mini & mbNET met 4G

Unmanaged industriële switches

Unmanaged switches voldoen aan mede door de plug-and-play optie aan de behoefte voor eenvoudige systemen. Deze producten werken “out of the box” en kunnen zonder enige configuratie in gebruik worden genomen.

Auto-negotiation, waarbij de datasnelheid (10/100/1000 Mbps) en duplex (half of full) tussen de linkpartners wordt ingesteld zonder tussenkomst van de gebruiker, is standaard op de koperpoorten aanwezig. Auto-MDIX elimineert de noodzaak van een crossoverkabel bij cascade switches.
Productpagina-Skorpion-switch-serie-unmanaged.jpg

Remote Access bij de productie van beschermingsmaskers

Remote Access bij de productie van beschermingsmaskers
Het bedrijf Reifenhäuser Reicofil is wereldmarktleider op het gebied van zogenaamde meltblown lijnen. Ze worden gebruikt voor de productie van non-wovens van ultrafijne filamenten – het basismateriaal voor de vervaardiging van medische beademingsmaskers.

MB connect line is er trots op deel uit te maken van de oplossing. De industriële mbNET routers maken samen met het remote service portaal mbCONNECT24 omvangrijke diensten via het internet mogelijk. Via secure remote access ondersteunt de machine- en installatiebouwer de operators van de smeltblaasinstallaties direct alsof het servicepersoneel ter plaatse is. Dit begint met het verduidelijken van vragen over het bedrijf en de procesveiligheid, omvat het wijzigen van besturingsprogramma’s of installatieparameters en strekt zich uit tot het vastleggen van productiecijfers of slijtagegegevens, zodat het verantwoordelijke personeel tijdig op de hoogte wordt gebracht van afwijkingen.

Webinars

Webinars-MB-connect-line-voorjaar-2020
Deze zomer houdt onze leverancier MB connect line weer meerdere webinars:
  • Segmenteer netwerken, het oplossen van IP-adres conflicten en eenvoudige toegang tot PLC controllers: Begrijpelijkerwijs uitgelegd!
  • De IIoT oplossing voor uw digitale transformatie
  • De Plug-and-Play oplossing voor toegang op afstand voor uw machines
De webinars zijn gratis te volgen en worden gehouden via de Zoom software.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren.

  • mbNET HW1: 5.1.10
  • mbNET vanaf HW2: 6.2.3
  • mbNET.mini: 2.0.8
  • mbSPIDER: 2.6.5
  • mbDIALUP: V3.9 R0.0
  • mbCHECK: 1.1.2
  • mymbCONNECT24: V2.5.1
Heeft u vragen dan kunt u altijd contact op nemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube