Header nieuwsbrief november 2019

Volg één van de webinars van MB connect line

In de aankomende maanden houdt onze leverancier MB connect line weer een aantal webinars waaraan kosteloos deel te nemen is. Voor deze webinars wordt gebruik gemaakt van Zoom software.

Onderwerpen zijn:
Beveiligde toegang op afstand voor uw machines en/of installaties

De IIoT oplossing voor uw digitale transformatie van uw machine en/of installatie

Industriële netwerken: integratie & veiligheid eenvoudig geconfigureerd
Webinar Remote Access

Contiweb vertrouwt op MB connect line en 4S industrie als solutionpartners

Contiweb machine
Contiweb B.V. vertrouwt op MB connect line en 4S industrie B.V. als solutionspartners voor het leveren van hun, op Industrie 4.0 & IoT gebaseerde diensten voor offsetdrukpersen. Contiweb B.V. heeft haar processen kunnen vereenvoudigen en biedt nieuwe servicepakketten van online KPI visualisatie tot een continu onderhoudsprogramma aan haar klanten aan.

Met meer dan 800 machines wereldwijd heeft Contiweb klantenservice tot een kernwaarde van de bedrijfsactiviteiten gemaakt en heeft het tot op heden, in 2020, een 25-jarige geschiedenis van service, ondersteuning en onderhoud op afstand. Het begon allemaal met modems en zo’n 10 jaar geleden migreerde naar industriële routers die verbindingen maken via het internet, na de omzetting van de machine naar Ethernet.Veilige remote toegang tot uw PLC, zoals Siemens, Wago, Omron of Allen Bradley

mbDIALUP vindt de router niet via verstuur na apparaat
Met het mbCONNECT24 remote service portaal heeft u eenvoudig een veilige VPN verbinding met uw PLC. Op het portaal configureert u in enkele stappen uw remote access router en verbindt deze met de PLC via LAN, USB, serieel of MPI/PROFIBUS. Waar u ook bent, u heeft altijd toegang tot uw PLC via het internet. Verre zakenreizen behoren tot het verleden.

Storing in uw machine? Geen probleem binnen enkele minuten bent u online met de PLC. U gebruikt nog steeds de programmeersoftware van de PLC leverancier en het lijkt net of u naast de machine zit. Naast de PLC’s van Siemens, Wago, Omron of Allen Bradley worden diverse andere PLC merken ondersteund.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren.

  • mbNET.mini: 2.0.8
  • mbNET HW1: 5.1.10
  • mbNET vanaf HW2: 6.2.4
  • mbNET.rokey: 6.2.4
  • mbSPIDER: 2.6.5
  • mbDIALUP: V3.9 R0.0
  • mbCHECK: 1.1.2
  • mymbCONNECT24: V2.6.2
Heeft u vragen dan kunt u altijd contact op nemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube