Header nieuwsbrief november 2019

Evolutie 3G naar 4G
sneller, veiliger en stabieler

Steeds meer GSM providers kondigen het einde van hun 3G netwerken aan. Het is niet tegen te houden, maar het is een duidelijk signaal: de 3G technologie is verouderd.

De mbNET.mini en mbNET 3G routers worden vervangen door een 4G gelijkwaardige variant. Wanneer er geen 4G netwerk beschikbaar is, wordt de router automatisch omgezet naar 3G. Informeer bij ons voor meer informatie.

mbNET.mini & mbNET met 4G

mbNET.mini nu nog veiliger!

Alle mbNET.mini routers vanaf S/N 202086.... beschikken over een unieke standaard wachtwoord. Het standaard wachtwoord is op de achterkant van de router te vinden. Ook is er een nieuwe quick-start en informatieblad aanwezig in de doos van het apparaat met daarop meer informatie.

Waarom we dit doen lees je nu op onze site!
Productoverzicht mbNET.mini

Webinars

Webinars-MB-connect-line-voorjaar-2020
In juni houdt onze leverancier MB connect line weer meerdere webinars:
  • Segmenteer netwerken, het oplossen van IP-adres conflicten en eenvoudige toegang tot PLC controllers: Begrijpelijkerwijs uitgelegd!
  • De IIoT oplossing voor uw digitale transformatie
  • De Plug-and-Play oplossing voor toegang op afstand voor uw machines
De webinars zijn gratis te volgen en worden gehouden via de Zoom software.

Applicatie secure IIoT

Secure IIoT voor nieuwsbrief
Gegevens zijn het nieuwe goud. Als remote access de ondersteuning merkbaar heeft verbeterd en gekwalificeerde technici het onderhoud efficiënter hebben kunnen uitvoeren, worden gegevens operaties en services op afstand naar een hoger niveau getild. Ondersteuning voor verschillende cloud platforms en moderne communicatieprotocollen, transformeert de mbEDGE de mbNET & mbNET.rokey in een krachtige IOT gateway. Met de mbEDGE verzamelt de mbNET router lokaal gegevens, verwerkt deze en verstuurd deze naar uw cloud applicatie.

Bestel onze producten vanaf nu online!

Webshop-voor-nieuwsbrief-1
Bestel nu eenvoudig, snel en veilig via onze webshop.

Betaling standaard via iDEAL en voor bestaande relaties hoeft er niets te veranderen, betaling volgens de wettelijk betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum.
Neem voor meer informatie over het aanmaken van een account contact met ons op via 055 542 4228 of mail naar info@4Sindustrie.nl.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren.

  • mbNET HW1: 5.1.10
  • mbNET vanaf HW2: 6.2.3
  • mbNET.mini: 2.0.8
  • mbSPIDER: 2.6.5
  • mbDIALUP: V3.9 R0.0
  • mbCHECK: 1.1.2
  • mymbCONNECT24: V2.5.1
Heeft u vragen dan kunt u altijd contact op nemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube