Header nieuwsbrief november 2019

Einde 3G UMTS - Bent u voorbereid?

Netwerkoperators in Europa kondigen al jaren aan dat ze niet langer 3G netwerken en de bijbehorende frequenties zullen exploiteren. De radiomasten en frequenties die beschikbaar komen, moeten worden gebruikt voor een uitbreiding van 4G/LTE en 5G technologie.

Permanente of on demand connectiviteit is uiterst belangrijk voor een goed functionerende remote access infrastructuur bij machinebouwers en installateurs, maar ook voor hun klanten. Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.
Einde 3G UMTS

mbACADEMY

mbACADEMY
mbACADEMY - De assistent voor alle technische vragen.

Naast de Nederlandse How To Do's en video's op onze site heeft onze leverancier MB connect line nu de mbACADEMY.

Daar vindt u antwoorden op al uw technische vragen die u bezighouden. Handige tutorials en handleidingen met betrekking tot de MB connect line producten zijn beschikbaar voor u om op elk gewenst moment op te roepen. U bent slechts één klik verwijderd.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren.

  • mbNET.mini: 2.0.8
  • mbNET HW1: 5.1.10
  • mbNET vanaf HW2: 6.2.5
  • mbNET.rokey: 6.2.5
  • mbDIALUP: V3.9 R0.0
  • mbCHECK: 1.1.2
  • mymbCONNECT24: V2.7.1
Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Data op een veilige manier naar uw (cloud) database

mbDIALUP vindt de router niet via verstuur na apparaat
Met de IoT upgrade mbEDGE voor de industriële routers mbNET en mbNET.rokey wordt de router een volledige IoT gateway voor secure IIoT.

Gegevens zijn het nieuwe goud. Als remote access de ondersteuning merkbaar heeft verbeterd en gekwalificeerde technici het onderhoud efficiënter hebben kunnen uitvoeren, brengen gegevens operaties en services op afstand naar een hoger niveau getild. Ondersteuning voor verschillende cloud platforms en moderne communicatie-protocollen, transformeert de mbEDGE de router in een krachtige IOT gateway.

Door het gebruik van Node-RED ondersteund mbEDGE een verscheidenheid aan cloud platformen zoals mbCONNECT24, AZURE, AWS en meer, evenals moderne communicatie-protocollen zoals OPC-UA en MQTT.

Patchday mbCONNECT24

MB connect line is voor u voortdurend bezig met het verbeteren en optimaliseren van de systemen. Daarom zijn er nieuwe functies in het rsp.mbCONNECT24 (V2) portaal geïmplementeerd en willen ze dat u zo snel mogelijk van deze update kunt profiteren.

Op donderdag 25 februari a.s. wordt deze update uitgevoerd tussen
21:00 - 01:00 uur. Gedurende die tijd is de server tijdelijk niet beschikbaar. De changelogs zijn na de update beschikbaar.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube