Header nieuwsbrief november 2019

VTM verstuurt machine data veilig naar Office 365 (PowerBI)

VTM begrijpt dat ze om de bedrijfskosten te optimaliseren de belangrijkste prestatie indicatoren in elke productie-eenheid moeten monitoren. Alleen dan weten ze precies waar in de supply chain inspanningen gedaan moeten worden en hoe ze een steeds veranderende planning van leveringen kunnen proberen af te stemmen en bij te sturen. Dus hebben ze de hulp van hun systeemintegratie partner Schaap Engineering ingeroepen om een op maat gemaakte oplossing voor hen te ontwerpen.

De oplossing van Schaap Engineering, de “IOTGATE”, is een geïntegreerd modulair systeem dat snel kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke industrie en elk type productie. Om de IT beveiliging en OT integratie te maximaliseren, is het gebaseerd op MB connect line hardware (een mbNET router met een mbEDGE IoT upgrade) en remote service portal mbCONNECT24.

Succes Stories VTM Quality Services IIoT data - 3

mbACADEMY

mbACADEMY
mbACADEMY - De assistent voor alle technische vragen.

Naast de Nederlandse How To Do's en video's op onze site heeft onze leverancier MB connect line nu de mbACADEMY.

Daar vindt u antwoorden op al uw technische vragen die u bezighouden. Handige tutorials en handleidingen met betrekking tot de MB connect line producten zijn beschikbaar voor u om op elk gewenst moment op te roepen. U bent slechts één klik verwijderd.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren. De changelogs zijn via onderstaande links te vinden en de downloads via de button.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Beveilig uw mbCONNECT24 account

Tips van onze supportafdeling
How To Do Gebruikersbeheer mbCONNECT24
Waarom is dit nodig?
• Het is makkelijker dan u denkt voor iemand om uw wachtwoord te stelen
• Door een van deze veelvoorkomende handelingen loopt u het risico dat uw wachtwoord wordt gestolen:
o Hetzelfde wachtwoord op meer dan één site gebruiken
o Software downloaden van het internet
o Klikken op links in pishing mails
• Twee-factor authenticatie kan helpen om slechteriken buiten te houden, zelfs als ze uw wachtwoord hebben!

Er zijn meerdere manieren om uw account op het remote service portaal mbCONNECT24 te beveiligen. De eerste stap is een goede authenticatie voor toegang tot het account. Authenticatie is het proces waarbij het mbCONNECT24 portaal nagaat of een gebruiker daadwerkelijk is wie hij beweert te zijn. Bij de authenticatie wordt gecontroleerd of een opgegeven bewijs van identiteit overeenkomt met echtheidskenmerken, bijvoorbeeld een in het systeem geregistreerd bewijs. Maak het account nog veiliger door twee-factor 2FA beveiliging te gebruiken. Naast gebruikersnaam en wachtwoord wordt er nog een speciale code toegevoegd, dit kan via de Google Authenticator app, e-mail, SMS of spraakoproep.

Daarnaast is het ook heel belangrijk om op het account te bepalen welke gebruiker welke projecten mag zien, maar ook welke functies hij mag uitvoeren (via de gebruikersgroep). Voor beide oplossingen hebben we eenvoudige Nederlandse How To Do's, vraag ze nu op bij onze supportafdeling.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube