Header nieuwsbrief november 2019

Gemeente Amsterdam standaardiseert op mbNET voor beheer op afstand van haar gebouwen

Gemeente Amsterdam grachten 2
In onze industrie vinden we soms machines die al tien, twintig, soms dertig jaar of langer werken. Maar als we het over gebouwen in een stad hebben, zitten we op een heel andere schaal. Wat is een decennium of twee als gebouwen eeuwenoud kunnen zijn?

Natuurlijk zijn tegenwoordig de meeste gebouwen, of ze nu oud of nieuw zijn, uitgerust met moderne HVAC systemen en de eigenaars van gebouwen houden die kosten graag onder controle. Het is daarom erg handig om ze vanuit één centrale plaats te kunnen beheren en dit is waar het een paar jaar geleden allemaal begon.

De gemeente Amsterdam was op zoek naar een oplossing om het remote beheer van haar gebouwen te standaardiseren op een manier die zowel compatibel is met haar IT beveiligingseisen als eenvoudig te installeren en te bedienen door niet IT specialisten. Het was deze ingewikkelde opdracht die O.P.M. bv op zich nam.

Nog meer connectiviteit op ons remote service portaal

Upgrade remote service portaal 2021
Voorbereid op de toekomst

Meer connectiviteit voor de gebruiker. Dit betekent dat we absoluut niet stilzitten en voortdurend bezig zijn om ons gratis publieke remote service portaal mbCONNECT24 steeds beter voor u te maken.

Om op de toekomst voorbereid te zijn, zullen wij onze systeemcomponenten upgraden. Onze systemen zullen worden uitgerust met nog krachtigere en snellere componenten. Voor u betekent dit nog meer performance, hogere beschikbaarheid en meer power - zonder extra kosten.

Om u zo min mogelijk te storen zullen de onderhoudswerkzaamheden in een weekend plaatsvinden:

Zaterdag de 29 mei 2021

Op de systemen:
mbCONNECT24 EU V1
rsp.mbCONNECT24 EU V2

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren. De changelogs zijn via onderstaande links te vinden en de downloads via de button.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Automatisch detecteren van een nieuwe PLC op afstand? Ja, graag !

Tips van onze supportafdeling
2021 Schema SEARCHoverIP
Soms maken de kleinste details het verschil

Fabrikanten van PLC's en automatiseringssystemen doen aanzienlijke inspanningen om de ervaring van hun klanten te verbeteren. Als gevolg daarvan wordt de programmeersoftware voor industriële automatisering meer en meer geïntegreerd met de verschillende hardware die zij aanbieden. Waarom zouden leuke tools, zoals de autodiscovery van nieuwe apparaten, niet meer werken als de nieuwe hardware op afstand staat? Deze functie kan ook zeer nuttig blijken wanneer het gaat om support & onderhoud op afstand!

Bij MB connect line ondersteunen we graag deze inspanningen om de workflows van gebruikers te vereenvoudigen, het is daarom al een aantal jaren dat we de zogenaamde "level two tunnelling" ondersteunen. De lijst van ondersteunende fabrikanten wordt steeds langer: Siemens, Rockwell Automation, Schneider Electric, Beckhoff, Pilz...

Patchday mbCONNECT24

MB connect line is voor u voortdurend bezig met het verbeteren en optimaliseren van de systemen. Daarom zijn er nieuwe functies in het rsp.mbCONNECT24 (V2) portaal geïmplementeerd en willen ze dat u zo snel mogelijk van deze update kunt profiteren.

Op donderdag 27 mei a.s. wordt deze update uitgevoerd tussen
18:00 - 00:00 uur. Gedurende die tijd is de server tijdelijk niet beschikbaar.


De changelogs zijn beschikbaar na de patch.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube