Header nieuwsbrief november 2019

IT alleen kan de sector niet beveiligen,
de sector dient zichzelf te beveiligen

Feature images IT alleen kan de sector niet beveiligen
Details zijn precies waar de slechteriken hun weg vinden: via deze kleine dingen die u niet heeft gecontroleerd en beveiligd. Er zijn er zoveel van in industriële producten. Maar al te vaak worden IT functies en diensten geïnstalleerd voor het gemak. Maar wordt er zelden gedacht aan de IT beveiligingsaspecten. Het resultaat is dat het niet ongebruikelijk is om embedded websites te vinden met een versie van meer dan 10 jaar geleden, die nooit zijn gepatcht of remote service mogelijkheden die op een al te simplistische manier zijn geïmplementeerd.

Onwetendheid, onbekwaamheid, oordeel zelf, maar oordeel niet te overhaast en zorg opnieuw voor de context en de details. Het heeft tientallen jaren geduurd voordat IT het niveau van bewustzijn bereikte dat we vandaag de dag hebben en toch blijven er regelmatig succesvolle aanvallen op pure IT architecturen plaatsvinden.

Succes story

Reisopack verbetert waarde voor klanten
met remote services

Reisopack verbetert waarde voor klanten met remote services (2)
Reisopack, gevestigd op een paar kilometer ten noorden van Barcelona, heeft een verscheidenheid aan machines voor omsnoeren & binden, pallets omsnoeren, pallets wikkelen, dozen behandelen & sluiten, alsmede op maat gemaakte oplossingen of oplossingen voor complete verpakkingslijnen. Het bedrijf richtte zich meer dan twintig jaar geleden op de export. En is nu actief in meer dan 60 landen wereldwijd, rechtstreeks of via een netwerk van distributeurs en wederverkopers.

Reisopack heeft een klantenaccount aangemaakt op het publieke portaal van MB connect line, mbCONNECT24, en installeert de mbNET.mini remote access router in de schakelkast van haar machines. De oplossing is eenvoudig te installeren en te bedienen en kan tegelijkertijd, dankzij de unieke aanpak van MB connect line op het gebied van IT beveiliging, een serieuze discussie met de IT bij de eindgebruikers doorstaan.

Bestel nu onze whitepaper

Voorbeeld white-paper 2021
Alles over IT beveiliging voor uw remote access is beschikbaar in onze uitgebreide whitepaper. Leer alles over onze beveiligingsstandaarden, want ‘Security is our promise’.

Patchday mbCONNECT24

MB connect line is voor u voortdurend bezig met het verbeteren en optimaliseren van de systemen. Daarom zijn er nieuwe functies in het rsp.mbCONNECT24 (V2) portaal geïmplementeerd en willen ze dat u zo snel mogelijk van deze update kunt profiteren.

Op donderdag 2 september a.s. wordt deze update uitgevoerd tussen
18:00 - 00:00 uur. Gedurende die tijd is de server tijdelijk niet beschikbaar. De changelogs zijn na de update beschikbaar.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren. De changelogs zijn via onderstaande links te vinden en de downloads via de button.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of
055 542 4228.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube