Header-afbeelding
Beste [subscriber:firstname],

Hier is onze nieuwsbrief in zijn nieuwe stijl. Samen met de geheel vernieuwde website is het eenvoudiger en overzichtelijker om uw informatie op te halen over de laatste technische ontwikkelingen, applicaties, how to do, soft- en firmware updates.
Stuur deze mail eventueel door naar uw collega’s om zich hier ook voor aan te melden.
Elkaar persoonlijk ontmoeten kan op de WoTS 2-5 oktober in Utrecht. Samen met onze leverancier MB connect line presenteren we u: Secure your factory en industriële cybersecurity. Kortom alles op het gebied van secure remote service, machine data en netwerken.

mbNET next generation (open)

De nieuwe generatie in Remote Service!

Ontdek de nieuwe functies in hardware versie 02 van de industriële mbNET router. De belangrijkste innovaties zijn “Secure Element”, “Secure Boot” en “Secure Firmware”. Security is nu diep geworteld op een hardware niveau. Er zijn nog meer kenmerkende features (functies), zoals de galvanische isolatie van de I/O’s en de voedingsspanning.

De nieuwste routergeneratie van de mbNET serie is vanaf begin af aan ontworpen met het doel maximale security te bieden. Als referentie is de standaard “IEC 62443” gebruikt.

We Secure Machine Networks

mbNETFIX voorzijde brochure
Industriële besturingssystemen zoals PLC’s, HMI’s, SCADA en drives, met hun afhankelijkheid van eigen netwerken en hardware, zijn lange tijd beschouwd als immuun voor aanvallen van het netwerk of andere interfaces. Sinds de convergentie van netwerken in een enkele Ethernet-architectuur zijn deze besturingssystemen nu met elkaar verbonden. Maar ook verbonden met de kantoornetwerken en internet.

Op welke manier kan de toegang tot het productienetwerk en de machineonderdelen geregeld worden?

Beurs

Logo WoTS 2018
U vindt ons samen met MB connect line op de WoTS 2018. Deze beurs is van
2 t/m 5 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Wij staan in hal 11 stand C049.

Hier ontmoet u onze productspecialisten die klaar staan voor uw vraagstukken. U kunt zich gratis registreren via onderstaande link.

Hoe kan “Security by Design” de cybersecurity verbeteren in Europa?

Hoe kan Security by Design de cybersecurity verbeteren in Europa
De digitale transformatie verandert de wereld. Miljarden componenten zijn al verbonden via Internet of Things (IoT). Machines werken op een totaal nieuw level en op een ongekende manier samen. Het biedt enorme kansen – maar hoezeer die vooruitgang ons leven ook verrijkt, het risico om een doelwit te worden van agressieve cyberaanvallen groeit snel.

Nieuwste software & firmware!


Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren.

  • mbNET HW1: 5.1.1
  • mbNET HW2: 6.0.4
  • mbNET.mini: 1.9.0
  • mbSPIDER: 2.4.0
  • mbSECBOX: 1.4.0
  • mbDIALUP: V3.7R1.0
  • mbCHECK: 1.1.2
Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact op nemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of 055 542 4228.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube