Header afbeelding nieuwsbrief

Nieuw op de beurs SPS IPC Drives 2018

Veilige industriële router met sleutelschakelaar

mbNET.rokey with key

Voor een fabrikant zijn werkende installaties erg belangrijk. Als er fouten optreden, is snelle hulp via Remote Access (onderhoud op afstand) noodzakelijk. Anderzijds lopen installatie- en machinebouwers vaak tegen beveiligingsproblemen aan wanneer ze toegang willen krijgen tot het bedrijfsnetwerk van hun klant. Daarom heeft MB connect line een hele nieuwe generatie industriële routers ontworpen, waarbij de eindklant volledige controle heeft. Het meest opvallende kenmerk van de mbNET.rokey is de sleutelschakelaar. U vindt MB connect line in hal 10, stand 202.
Voor meer informatie of uw bezoek: sps.mbconnectline.com.

Innovatie Award voor automation firewall mbNETFIX

Innovation Award mbNETFIX
MB connect line heeft de TeleTrust Innovation Award ontvangen voor de IT-beveiligingsoplossing "mbNETFIX - automation firewall". De prijs is uitgereikt tijdens het evenement "T.I.S.P. Community Meeting", dat werd bijgewoond door meer dan 180 beveiligingsdeskundigen

Machinebouw Event

Logo Machinebouw Event
We zijn dit jaar ook aanwezig op het Machinebouw Event op 6 december in het Congrescentrum Den Bosch.

U kunt hier onze 4S lezing
Secure Your Factory - Machines door René van der Meer bijwonen.

Hier ontmoet u onze product-specialisten die klaar staan voor uw vraagstukken. U kunt zich gratis registreren.

Nieuwste software & firmware!

Voor de hoogst mogelijke functionaliteit en security adviseren wij om altijd de laatste versie van de software en firmware te installeren.

  • mbNET HW1: 5.1.2
  • mbNET HW2: 6.0.4
  • mbNET.mini: 1.9.0
  • mbSPIDER: 2.4.0
  • mbSECBOX: 1.4.0
  • mbDIALUP: V3.7 R1.0
  • mbCHECK: 1.1.2
Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact op nemen met onze afdeling support via support@4sindustrie.nl of 055 542 4228.

Secure IIoT connectiviteit

Internet Security
Sommige Linux, Raspberry PI en MQTT worden samen gepatched – en weer is er een IoT product voor interne implementatie of zelfs distributie klaar. Maar hoe zit het met de IT beveiliging?

Met hun ambities voor digitalisering ontwikkelen bedrijven dagelijks nieuwe producten en diensten. De nieuwe digitale sector biedt een enorm potentieel voor nieuwe oplossingen in verschillende industrieën. Het is eenvoudig om goedkope hardware te kopen en deze samen te voegen met vrij beschikbare open source-applicaties.

Volg ons en blijf op de hoogte!

website facebook twitter linkedin youtube