Aanvullende producten

Producten voor diverse vraagstukken

Met onze aanvullende producten ondersteunen we de gebruiker in het oplossen van diverse vraagstukken. U zoekt bijvoorbeeld een speciale industriële voeding met een hoge IP waarde? Geen probleem dan zijn de industriële voedingen en transformatoren van FEAS de oplossing.

Uw Ethernet netwerk uitbreiden? Dan zijn de industriële switches van Contemporary Controls de uitkomst. Maar ook op BACnet hebben we een antwoord.

Communiceren tussen serieel en een veldbus? Deutschmann Automation levert een protocolconvertor van serieel naar diverse veldbussen. Denk aan PROFIBUS, MPI, PROFINET, LONworks, BACnet of CANopen. Maar er bestaat ook de mogelijkheid om te communiceren tussen twee verschillende veldbussen.

Onze leveranciers

Client Logo Contemporary Controls
Client Logo Deutschmann Automation
Client Logo Feas

Un-/managed switches, media converters, BACnet naar Ethernet

Overige producten - Contemporary Controls

Contemporary Controls ontwerpt en produceert systeembouwstenen voor netwerken, integratie- en besturingautomatiseringsprocessen waar prestatie en betrouwbaarheid belangrijk zijn. De producten zijn gebouwd op open technologieën zoals ARCNET®, BACnet®, Controller Area Network (CAN), Ethernet, Modbus®, Niagara Framework®, Sedona Framework ™ en worden veelvuldig gebruikt in de gebouw- en industriële automatiseringsindustrieën.


Protocol convertors & gateways

Overige producten - Deutschmann Automation

De leverancier van de Protocol convertor en gateways is Deutschmann Automation gevestigt in Bad Camberg in Duitsland. Al meer dan drie decennia ontwerpt en vervaardigt het bedrijf innovatieve netwerkcomponenten voor industriële datacommunicatie sector.

Vandaag de dag, vertegenwoordigt Deutschmann continuïteit in productonderhoud en biedt uitgebreide ondersteuning. Tegelijkertijd werken ze aan innovaties bij het ontwikkelen van nieuwe netwerkcomponenten.


De zeer krachtige industriële voedingen

Overige producten - FEAS

FEAS biedt verschillende soorten industriële voedingen, DC-DC-converters, DC-UPS, EMC-filters, verschillende functionele modules en nog veel meer vermogenselektronica. Deze producten worden ontwikkeld en geproduceerd, volgens ISO 9001 en specificaties volgens VDE, EN, UL, CSA, NEMA , in het hoofdkantoor in Ahrensburg, Duitsland. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteit en de nieuwste veiligheidsnormen.

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Media
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support