ASEM Industriële PC oplossingen

Home > ASEM

Sinds 1979 een pionier in de integratie van digitale technologie

De prestaties, configureerbaarheid, robuustheid, design en het hoge aantal software eigenschappen van de ASEM producten en systemen zijn het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van oplossingen voor de meest veeleisende industriële toepassingen. Door vanaf het allereerste begin het potentieel van Open & Standaard technologieën in Factory Automation te onderzoeken en gebruik te maken van de eersteklas know-how in het ontwikkelen van hardware, firm- & software, heeft ASEM zijn leidende positie in Italië in de markt voor industriële PC’s, HMI’s, hulp op afstand en besturingssystemen versterkt.

Fabriek hoofdkantoor ASEM
Hoofdkantoor en fabriek in Artegna Italië

Wie is ASEM

Opgericht in 1979 heeft ASEM actief deelgenomen aan de evolutie van digitale informatietechnologieën, voortdurend anticiperend op marktveranderingen en een belangrijk erfgoed van expertise vergaard. ASEM is actief in de markten van Industriële Automatisering met een compleet assortiment van industriële PC’s en monitoren en een compleet assortiment van HMI, besturing (PAC – Programmable Automation Controller), hulp op afstand en industriële IoT-gateways, gebaseerd op x86 (PC) en ARM hardware platforms en UNIQO HMI®, Premium HMI®, UBIQUITY® en CODESYS® SoftPLC en SOFTMOTION software platforms.

ASEM wordt gekenmerkt door zijn eigen hardware, firmware, software, mechanisch en systeemontwerpvermogen en door het vermogen om alle fasen van het productieproces zelf te beheren, met inbegrip van de assemblage en het solderen van de elektronische boards. Het complete domein van hardware en software technologieën geeft ASEM de maximale flexibiliteit in het realiseren van ook producten en systemen op maat voor specifieke klantenbehoeften. 

ASEM

Continuïteit in technologische identiteit, flexibiliteit en zakelijke aanpak in de mondiale context

Vragen?

Neem dan contact op met ons team en hun expertise.
Bel gerust met ons via 055 542 4228 of stuur een bericht via ons contactformulier.

4S Industrie B.V.

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Logo Teamviewer Quick Support