ASEM Industriële PC oplossingen

Sinds 1979 een pionier in de integratie van digitale technologie

De prestaties, configureerbaarheid, robuustheid, design en het hoge aantal software eigenschappen van de ASEM producten en systemen zijn het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van oplossingen voor de meest veeleisende industriële toepassingen. Door vanaf het allereerste begin het potentieel van Open & Standaard technologieën in Factory Automation te onderzoeken en gebruik te maken van de eersteklas know-how in het ontwikkelen van hardware, firm- & software, heeft ASEM zijn leidende positie in Italië in de markt voor industriële PC’s, HMI’s, hulp op afstand en besturingssystemen versterkt.

Fabriek hoofdkantoor ASEM
Hoofdkantoor en fabriek in Artegna Italië

ASEM: CONTINUÏTEIT IN TECHNOLOGISCHE IDENTITEIT, FLEXIBILITEIT
EN ZAKELIJKE AANPAK IN DE MONDIALE CONTEXT

Producten van ASEM

ASEM Categorie - ARM based panel PC

Panel embedded ARM

Systemen met geïntegreerd LCD scherm van 4,3″ tot 18,5″, gebaseerd op ARM Cortex A8 en A9 CPU’s en verkrijgbaar met Windows CE 7 of Linux OS.

Categorie Panel IPC

Panel IPC

De Panel IPC serie van ASEM heeft een breed gamma van geïntegreerde LCD schermen van 6.5″ tot 24″. Met verschillende soorten frontpanelen zowel in aluminium of roestvrij staal met resistief of multitouch capacitief touchscreen.

ASEM Categorie Book mounting IPC

Book Mounting IPC

De vorm van de Book Mounting IPC is perfect geschikt voor gebruik in de industriële paneelkasten. Ze zijn voorzien van een robuust en elegant aluminium chassis en zijn verkrijgbaar in ultracompacte afmetingen. 

ASEM Categorie Box PC

Box IPC

Een volledig gamma van Box IPC’s gebaseerd op Intel® platformen voor elke behoefte aan prestaties, installatieruimte, configureerbaarheid en uitbreidbaarheid.

Categorie ARM mouting IPC

Arm Mounting IPC

De op een arm gemonteerde IPC’s zijn ontworpen voor stand-alone installatie op het bedieningsdeel van de machine.

Categorie Industriële monitor

Industriële Monitor

De Industriële Monitor is verkrijgbaar met LCD’s van 8,4″ tot 24″ en zes frontpaneeltypes met IP66 beschermingsgraad.

ASEM Categorie Rack PC

Rack IPC

19″ 4U rack oplossingen breed scala aan configuraties en moederborden

Wie is ASEM

Opgericht in 1979 heeft ASEM actief deelgenomen aan de evolutie van digitale informatietechnologieën, voortdurend anticiperend op marktveranderingen en een belangrijk erfgoed van expertise vergaard. ASEM is actief in de markten van Industriële Automatisering met een compleet assortiment van industriële PC’s en monitoren en een compleet assortiment van HMI, besturing (PAC – Programmable Automation Controller), hulp op afstand en industriële IoT-gateways, gebaseerd op x86 (PC) en ARM hardware platforms en UNIQO HMI®, Premium HMI®, UBIQUITY® en CODESYS® SoftPLC en SOFTMOTION software platforms.

ASEM wordt gekenmerkt door zijn eigen hardware, firmware, software, mechanisch en systeemontwerpvermogen en door het vermogen om alle fasen van het productieproces zelf te beheren, met inbegrip van de assemblage en het solderen van de elektronische boards. Het complete domein van hardware en software technologieën geeft ASEM de maximale flexibiliteit in het realiseren van ook producten en systemen op maat voor specifieke klantenbehoeften. Lees verder..

Neem contact met ons op

Icon Contact map

Bezoek ons kantoor

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn

Icon Contact telefoon

Bel met ons

Telefoonnummer:
055 542 4228

Maandag – vrijdag
8:30-17:00 uur

Icon Contact e-mail

E-mail ons

Verkoop & administratie:
info@4sindustrie.nl 

Support:
support@4sindustrie.nl

Vraag informatie aan

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie