CTRLink Managed Switches

Header Unmanaged Switches

Het ultieme in prestaties en flexibiliteit kan worden gevonden in een SNMP conforme managed switch, die gegevens over de gezondheid en prestaties van het netwerk levert. Door de switch te configureren via een webpagina of een console-scherm, kunnen geavanceerde functies worden aangeroepen, waaronder: virtuele LAN’s om verkeer binnen één fysiek netwerk te segmenteren, verschillende Quality of Service (QoS) methoden (waaronder 802.1p) om het verkeer te prioriteren, beveiliging van de poort om te voorkomen dat er binnendringing plaatsvindt, mirroring van de poort om problemen op te lossen en een programmeerbare foutrelais die kan worden gekoppeld aan een hostcontroller voor alarmering.

Trunking maakt parallelle paden mogelijk voor verhoogde doorvoercapaciteit en kabelredundantie. Voor andere kabelredundantieoplossingen is er RSTP of de eigen RapidRing® van Contemporary Controls. Modellen zijn beschikbaar met multimode (MM) of single-mode (SM) fiber optische poorten om lange afstanden door vijandige omgevingen aan te passen. Fiber poorten zijn vast ingesteld op een datasnelheid van 100 Mbps en gebruiken 100BASE-FX signalering op een golflengte van 1310 nm.

Productoverzichtpagina Managed Switches

Skorpion Managed Switch Series

Voor kosteneffectieve toepassingen

De EISK8M serie biedt een compacte, robuuste managed 10/100Mbps Ethernet switch met een keuze uit acht koperpoorten of een mix van zes koper- en twee fiber poorten. Verkrijgbaar als DIN-rail montage. Bedrijfstemperatuur 0 tot 60°C.

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie