Een virtueel privé netwerk (VPN) kan veilige toegang bieden tot afgelegen werklocaties en geeft systeemintegratoren de flexibiliteit om systemen te controleren en te onderhouden vanuit hun eigen huis of kantoor.

Het kan echter verwarrend zijn om te beslissen welke VPN voor u geschikt is. Welke VPN dienst moet ik gebruiken? Wat zijn de kenmerken, mogelijkheden en beperkingen? Kan ik mijn eigen VPN onderhouden?

De EIPR-V, EIGR-V serie, en EIGR-C serie Skorpion IP routers van Contemporary Controls ondersteunen OpenVPN® client functionaliteit en kunnen gebruikt worden met de RemoteVPN abonnementsdienst van Contemporary Controls. De EIGR-V, EIGR-VB routers kunnen worden geconfigureerd als VPN-servers voor onze Self-HostedVPN en BridgeVPN oplossingen.

RemoteVPN Abonnementsdienst

Inzicht in de VPN opties van Contemporary-Controls

De RemoteVPN abonnementsdienst van Contemporary Controls biedt veilige communicatie en het gemak van toegang op afstand zonder dat de VPN server onderhouden hoeft te worden. RemoteVPN, gehost op het internet en onderhouden door Contemporary Controls, omvat een cloud-gebaseerde OpenVPN server, OpenVPN clients voor werkstations en mobiele apparaten, en OpenVPN routers geïnstalleerd op werklocaties.

Self-HostedVPN oplossing

Inzicht in de VPN opties van Contemporary-Controls

Voor gebruikers met verstand van netwerken maakt de Self-HostedVPN oplossing van Contemporary Controls gebruik van de EIGR-V Skorpion Gigabit IP router die geconfigureerd is om in OpenVPN server modus te werken. Dit stelt de router in staat om te fungeren als de VPN server in staat om de bedrade en cellulaire routers van Contemporary Controls te ondersteunen als VPN clients. Deze Self-HostedVPN oplossing biedt bedrade of draadloze toegang op afstand voor meerdere clients – tot 15 bedrade / cellulaire IP routers in OpenVPN client-modus en 15 OpenVPN-clients op PC/tablet/telefoon.

BridgeVPN oplossing

Bridge VPN oplossing Contemporary Controls

Voor single-site, toegang op afstand oplossingen, biedt Contemporary Controls ook een BridgeVPN oplossing die gebruik maakt van de EIGR-VB Gigabit IP router geconfigureerd om te werken in OpenVPN servermodus als een bekabelde bridge VPN-server. Deze BridgeVPN oplossing kan tot 10 VPN clients op PC/tablet/telefoon ondersteunen.

Deze Self-HostedVPN en BridgeVPN PC/tablet/telefoon clients kunnen zich overal bevinden waar een internetverbinding aanwezig is.

Voor een grondige vergelijking van de mogelijkheden en kenmerken van onze RemoteVPN abonnementsdienst, en onze Self-HostedVPN en BridgeVPN oplossingen, raadpleeg onze “Inzicht in de VPN opties van Contemporary Controls” (PDF).