SEARCHoverIP

De industriële routers mbNET, mbNET.rokey en mbNET.mini kunnen ook beschikbare controllers vinden zonder een bekend IP-adres

De industriële routers mbNET, mbNET.mini, en mbNET.rokey en het remote serviceportaal mbCONNECT24 ondersteunen de “discovery” faciliteiten van verschillende PLC-systemen, ook via het internet. De gedachte achter deze functie is de mogelijkheid om veel bestaande PLC’s te kunnen vinden in een netwerk. Met of zonder een geconfigureerd IP-adres, zoals voorbeeld S7 controllers die vanaf de fabriek worden geleverd met IP-adres 0.0.0.0. Meestal wordt dit beperkt tot het lokale netwerk. Deze zogenaamde “discovery” eigenschap werkt niet op layer 3 (netwerk/internetlaag van het TCP model) communicatie, waarop de router VPN verbindingen zijn gebaseerd.  Met de nieuwe SEARCHoverIP functie, biedt het remote service portaal nu een makkelijkere toepassing voor remote access.

SEARCHoverIP schema

Zodra de gebruiker verbonden is met de industriële router via het portaal (VPN), worden de “recovery”verzoeken doorgestuurd naar de router en daar geëxecuteerd. De antwoorden worden vervolgens retour gestuurd aan de programmeersoftware en de gebruiker kan de juiste controller kiezen. Dit betekent dat de gebruiker dezelfde handige opties via remote maintenance kan gebruiken als in het lokale netwerk. Naast de Siemens S7 controllers worden ook de VIPA PLC’s, Schneider Electric PLC’s, Rockwell, Beckhoff en Pilz ondersteund.

Handleiding SEARCHoverIP

SEARCHoverIP handleiding

Demo video SEARCHoverIP

SEARCHoverIP 4s-video

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie

Vraag nu een demo aan

Vraag nu een demo aan en we laten u online of op locatie onze secure oplossingen zien en geven u een advies wat de beste oplossing voor u is.