SEARCHoverIP

De industriële routers kunnen ook beschikbare controllers vinden zonder een bekend IP-adres

SEARCHoverIP schema

De industriële routers mbNET, mbNET.mini, en mbNET.rokey en het remote serviceportaal mbCONNECT24 ondersteunen allemaal de SEARCHoverIP functie. Met de SEARCHoverIP functie kunt u uw PLC ook vinden via remote access in het netwerk. Zo kunnen bijvoorbeeld “maagdelijke” SIEMENS controllers op afstand in het netwerk worden gevonden en geconfigureerd. Bovendien wordt de zoekfunctie ook ondersteunt voor besturingen van de merken SchneiderElectric, Rockwell, Beckhoff en Pilz.

De op de markt verkrijgbare besturingssystemen en hun configuratiesoftware werken bij de eerste inbedrijfstelling meestal volgens het Broadcast / Multicast / Discover principe. Dit principe is gebaseerd op Layer2 netwerkcommunicatie. D.w.z. de bijbehorende configuratiesoftware zoekt via netwerkfuncties de besturingen in het netwerk.

In lokale netwerken is dit meestal geen probleem – maar bij onderhoud op afstand (remote access) wordt het netwerk gerouteerd (het lokale gebiedsnetwerk komt niet overeen met het netwerkgebied op afstand), en dus is alleen communicatie via Layer3 ( van het TCP model) beschikbaar. Dat betekent dat deze comfortabele manier meestal niet beschikbaar is tijdens het onderhoud op afstand en daarom moet de gebruiker de IP participanten kennen en ze handmatig opgeven.

Met de SEARCHoverIP functie biedt MB connect line de betrouwbare en comfortabele mogelijkheid om deze zoekfuncties via onderhoud op afstand.

Meer weten of een demo aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Handleiding SEARCHoverIP

SEARCHoverIP handleiding

Demo video SEARCHoverIP

SEARCHoverIP 4s-video

Neem contact met ons op

Icon Contact map

Bezoek ons kantoor

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn

Icon Contact telefoon

Bel met ons

Telefoonnummer:
055 542 4228

Maandag – vrijdag
8:30-17:00 uur

Icon Contact e-mail

E-mail ons

Verkoop & administratie:
info@4industrie.nl 

Support:
support@4sindustrie.nl

Vraag informatie aan

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie