USB over IP

Remote Access via de USB interface

Met de functie USB over IP worden de gegevens van de de USB-poort van de mbNET.mini, mbNET vanaf HW02 of mbNET.rokey overgedragen of direct beschikbaar gesteld aan de pc waarop mbDIALUP geïnstalleerd is. Alle apparaten die zijn aangesloten op de USB-poort van de mbNET.mini of mbNET router (USB-geheugen, PLC, webcams, etc.) zijn automatisch beschikbaar op de PC.

Applicaties USBoverIP Schema

De communicatie bij USB over IP voldoet aan dezelfde hoge veiligheidsnormen als bij de directe IP-verbindingen. De gegevensoverdracht wordt versleuteld met behulp van de beveiligde VPN verbinding. Versleuteling wordt uitgevoerd met behulp van het beveiligingsprotocol TLS (SSL). Toegang wordt alleen verleend aan gebruikers met overeenkomstige rechten op het centrale platform. Nog meer beveiliging wordt geboden met de twee-factor-authenticatie (2FA). De gebruiker moet als extra beveiliging een code invoeren die hij via e-mail, SMS of spraakbericht ontvangt, naast de gebruikersnaam en het wachtwoord. De gebruiker ziet vervolgens het USB-apparaat op zijn computer alsof het direct is verbonden.

Handleiding

Handleiding USB over IP

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

door 4S industrie

Vraag nu een demo aan

Vraag nu een demo aan en we laten u online of op locatie onze secure oplossingen zien en geven u een advies wat de beste oplossing voor u is.