Met trots kunnen we u aankondigen dat de industriële firewall mbNETFIX is bekroond met de “Engineer’s Choice Award” als “Honorable Mention 2018” in de categorie Industriële Cybersecurity.

Het vlaggenschipproduct van het bedrijf – mbNETFIX– dat vorig jaar gelanceerd is, is de eerste automatiseringsfirewall die speciaal ontworpen is voor de automatiseringsgebruiker. Om effectieve bescherming te bewerkstelligen tegen aanvallen van buitenaf, kunt u netwerksegmenten isoleren met de industriële firewall mbNETFIX en alleen gedefinieerd dataverkeer toelaten.

Door veilige zones in te stellen met de automatiseringsfirewall, maakt de gebruiker niet alleen het update-probleem onschadelijk, maar beschermt het ook apparaten en controllers die geen eigen beveiligingsmechanismen hebben.

Control Engineering is een Amerikaans gedrukt en online magazine , gericht op ingenieurs en besluitvormers in de branche. De Engineers ‘Choice Awards worden uitgereikt door de lezers van het tijdschrift voor de beste innovaties op het gebied van controle, instrumentatie en automatisering. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Engineering Awards in Manufacturing Dinner in Chicago op 8 april 2019. MB connect line is ook te gast op dit gala.

We zijn trots om verdere erkenning te ontvangen voor onze mbNETFIX. Dit onderstreept verder de positieve signalen die we ontvangen hebben van onze tevreden klanten.