Kwaliteit

MB connect line staat voor hoge kwaliteit

De producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Om de economische keten in stand te houden, zorgen zij waar mogelijk voor regionale  leveranciers. Bij het kiezen van de partners hechten zij een bijzonder belang aan betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Om aan de constante hoge kwaliteit te voldoen worden de routers onderworpen aan een functionele test en worden individueel geïnspecteerd. “Made in Germany” kwaliteit.

Bekijk de productie en ervaar het ontwikkelingsproces van onze apparaten.

Kwaliteit - Productie industriële router mbNET
Productie van de mbNET industriële router
Kwaliteit - Bevestigen garantiezegel industriële router mbNET
Alleen als het apparaat aan de hoge testcriteria voldoet, wordt het voorzien van een garantiezegel.
Kwaliteit - Magazijn industriële router mbNET
De apparaten worden op voorraad gehouden om onze hoge leverbetrouwbaarheid te garanderen.
Kwaliteit - Testen industriële router mbNET
Elk apparaat wordt uitgebreid getest.
Kwaliteit - Verpakken industriële router mbNET.mini
Het apparaat wordt verpakt en klaargemaakt voor verzending naar de klant.
Kwaliteit - Verpakken voor verzending industriële router mbNET
Hier worden de industriële routers verpakt voor de internationale transport.

Als het gaat om kwaliteitsnormen en maatstaven voor kwaliteitsbeheer is MB connect line uniek. En omdat te kunnen blijven doen  hechten zij er grote waarde aan om de processen voortdurend te verbeteren en aan te passen.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Vooruitstrevende errorcultuur

Door een systematisch error management wordt ervoor gezorgd dat fouten herkend en voorkomen worden in een vroeg stadium (ze zien fouten als leermogelijkheden). Alleen door analyse kunnen zij competenties, processen, regels en gedrag ontwikkelen. Deze ervaringen leiden tot foutpreventie en prestatieverbetering op alle levels.

Kwaliteitsbewustzijn

Kwaliteit moet geleefd worden. Het is daarom belangrijk dat elke medewerker de verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van zijn werk. Om dit te bereiken, bieden zij de medewerkers een uitgebreid vervolgopleidingsprogramma aan en dragen zo zorg voor een hogere kwaliteit van de producten.

Kwaliteit als een totale ondernemerstaak

Om een ​​hoge klanttevredenheid te bereiken, is het belangrijk dat verbetering, op alle gebieden van het bedrijf, voortdurend in de gaten wordt gehouden. Daarom hechten zij veel belang aan het bevorderen van de motivatie van werknemers. Het fungeert als een basis voor motivatie en bekwaamheid. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers is hoofdzaak. Op deze manier moedigen ze de verantwoordelijkheid aan – en dat heeft ook invloed op de kwaliteit.

Duurzaamheid en kwaliteit

Alleen een compromisloze kwaliteitsclaim leidt tot perfectie. Alleen consistente ecologische actie beschermt onze leefruimte. Daarom besteden we aandacht aan het zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en dragen we bij tot de bescherming van het milieu door een duurzame productie.

Certificering ISO 9001:2015

MB connect line is er dan ook trots op dat ze zijn gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH.

Aan de vereisten van ISO 9001:2015 is voldaan, aan de voorwaarden van implementatie en toepassing voor ontwikkeling, productie en distributie van elektronische communicatiecomponenten voor de industrie.

Als de meest gebruikte en belangrijkste norm voor kwaliteitsmanagement, verhoogt de ISO 9001-certificering de transparantie van operationele processen, behaalt een hogere klanttevredenheid en vermindert het foutpercentage  en dus ook de kosten. Het identificeert optimalisatiemogelijkheden voor bedrijven en onderzoekt de essentiële operationele processen.

MB connect line handelt in overeenstemming met ISO 9001 om u de beste kwaliteit van producten aan te bieden en voor soepele processen te zorgen.

Logo Tuv ISO 9001
ISO 9001-2015 Certificaat MB connect line

IT beveiliging gemaakt in Duitsland

SecurITy logo

MB connect line is drager van het TeleTrusT-vertrouwensmerk “IT-beveiliging gemaakt in Duitsland” van de Duitse federale vereniging van IT-beveiliging e.V.

De TeleTrusT-werkgroep streeft naar de gezamenlijke externe vertegenwoordiging van de bedrijven en instellingen die deelnemen aan de werkgroep voor politiek, bedrijfsleven, wetenschap en het publiek op Duits, Europees of mondiaal niveau. Het Duitse federale ministerie van binnenlandse zaken (BMI) en het Duitse federale ministerie van Economie en Technologie (BMWi) zijn vertegenwoordigd in de adviesraad van de werkgroep.

Neem contact met ons op

Icon Contact map

Bezoek ons kantoor

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn

Icon Contact telefoon

Bel met ons

Telefoonnummer:
055 542 4228

Maandag – vrijdag
8:30-17:00 uur

Icon Contact e-mail

E-mail ons

Verkoop & administratie:
info@4sindustrie.nl 

Support:
support@4sindustrie.nl

Vraag informatie aan

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie