Automobielindustrie

Oplossingen voor de automobielindustrie

Header automobielindustrie

De productie wordt dankzij Movicon betrouwbaar en efficiënt

Progea software oplossingen biedt de automobielindustrie krachtige software om productielijnen te beheren, assemblage te visualiseren en uitvaltijden te minimaliseren en de kosten van bediening en applicatie-ontwikkeling te verlagen.

Efficiënte en betrouwbare productie is haalbaar met behulp van Movicon’s uitgebreide monitoring- en besturingsfunctionaliteiten. Movicon biedt nauwkeurige gegevensanalyse om een verbeterde operationele efficiëntie te bereiken. Verbeterde kwaliteitscontrole wordt geleverd via OEE. De Progea oplossing voor de automobielindustrie is schaalbaar van ingebedde controllers tot volledige operator controle centra. Geniet van het uitwisselen van real-time gegevens met al uw apparatuur.

Applicaties in de automobiel industrie

Automobielindustrie applicaties met Movicon

Applicatie - Scheepsvaart

Nautisch jacht managementsysteem

Automatisering in de nautische sector van vandaag biedt innovatieve oplossingen. Het Dolphin besturingssysteem is slechts een voorbeeld van een geïntegreerde HMI- en besturingsoplossing voor jachten en superjachten. Deze sector heeft de afgelopen jaren een periode van beroering en groei doorgemaakt.

Applicatie - Catepillar

Caterpillar walssysteem

De implementatie van een nieuwe walsproductielijn heeft de productiviteit verhoogd. Het in dit artikel beschreven systeem werd uitgevoerd in opdracht van Caterpillar, het Amerikaanse bedrijf, dat toonaangevend is op het gebied van technologie en productie van machines die worden gebruikt in de bouw, wegenbouw, mijnbouw, bosbouw, energietransport en material handling-industrie.

Applicatie - Motorenproductie

Gerobotiseerde motorproductielijnen

Movicon bestuurt en verzamelt productiegegevens van de gerobotiseerde productielijnen voor motorcomponenten van een van de belangrijkste automobielbedrijven in Italië.

Applicatie - Biodiesel

Raffinaderijen voor biodiesel en productie

De vraag naar biobrandstof groeit aanzienlijk. Op deze manier verbetert technologie de productiviteit en procesefficiëntie in de sector van nieuwe generatie brandstofproducten.

Applicatie - Managementsysteem scheepsvaart

Managementsysteem in de maritieme sector

Voor het eerst in de geschiedenis ondergingen zeevarende reuzen een ‘make-over’ om een nieuwe middensectie te plaatsen. Het project bestond uit het invoegen van een nieuwe middensectie van 24 meter lang in vier van de MSC Lirica cruiseschepen. Een recordbrekende operatie die werd begeleid door Movicon 11.

Footer Automobielindustrie

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

door 4S industrie