Fabricage

Oplossingen voor de fabricage en productie sector

Header - Fabricage

De Progea oplossingen zorgen ervoor dat fabrikanten het beste uit hun automatiseringssystemen halen

De ongeëvenaarde openheid en flexibiliteit van de Movicon architectuur maakt het de perfecte SCADA/HMI supervisie oplossing om te gebruiken voor automatisering in de productiesector.

De automatiseringswereld van vandaag kan niet overleven tenzij hij flexibel is. Flexibiliteit houdt het vermogen in om aan de vraag van de klant te voldoen zonder zijn werk en knowhow op te offeren. Progea biedt u de beste garantie voor het ondersteunen van uw investeringen en concurrentiekracht met een volledig inclusief softwareplatform. Dit softwareplatform is alles wat u ooit in uw onderneming nodig zult hebben om aan elke behoefte aan automatiseringstoepassingen te voldoen. Dit betekent van besturingsniveaus (PLC, HMI) tot SCADA/MES Enterprise-brede niveaus.

Movicon is een echt flexibel en veelzijdig platform dat in staat is zich aan te passen aan elke applicatiebehoefte in moderne automatisering. De flexibiliteit is uw ticket naar succes doordat u de bedrijfskosten kunt verlagen en snel rendement kunt halen. Dit komt simpelweg omdat u slechts één visualisatie- en besturingssoftware nodig heeft voor welke toepassing dan ook. Dit betekent ook dat u tijd en geld bespaart in het leren, bijwerken en personeel. Progea helpt fabrikanten bij het bereiken van operationele uitmuntendheid.Open, schaalbaar, snel en compleet. Het is bewezen dat de Progea oplossingen de productiviteit verhogen en de kosten verlagen.

Applicaties in de fabricage

Fabricage applicaties met Movicon

Applicatie - Supervisie voor warmtebehandelingsprocessen

Supervisie voor warmtebehandeling

De beste oplossing voor het beheer van de productie van een wereldspeler in de levering van warmtebehandelingsinstallaties.

Applicatie - Container vullijn

Container vullijn

Een volledige productielijn geoptimaliseerd met Movicon.NExT om verspilling en inefficiënties te verminderen en de winst te vergroten. Realtime kennis van de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI) wordt gebruikt om de OEE waarde vast te stellen om de werkelijke productiviteitsefficiëntie van het plantsysteem te bepalen.

Applicatie - Verfspuitmachines

Verfspuitmachines

Geavanceerde HMI technologie voor het beheer van sproeirobots die zijn geautomatiseerd met Movicon.

Applicatie - Warmtebehandeling krukas

Warmtebehandeling stalen krukas

De stookverwarmingsbehandeling is een speciaal proces dat Refrattari Brebbia enorm heeft geïnnoveerd dankzij het gepatenteerde hermetische side-shifter systeem op inert-gaskussens. Het hele proces wordt gecontroleerd door Movicon.

Applicatie - Verwerkingsmachines voor marmer

Verwerkingsmachines voor marmer

Pellegrini Meccanica Spa bouwt al meer dan 50 jaar machines en systemen voor de verwerking van marmer en graniet. Tegenwoordig zijn hun machines dankzij Movicon eenvoudiger in gebruik geworden.

Applicatie - Veldbus en Movicon in machine

Veldbus en Movicon in machine

De modernste technologie vindt ruimte op de automatische standaard machineproductielijn. Borghi Spa stelt zijn vertrouwen in Movicon om de machineproductie te beheersen.

Applicatie - Houtverwerkingsmachines

Houtverwerkingsmachines

Bottene bouwt al meer dan 75 jaar houtsnijmachines en -systemen in Schio, Italië. Tegenwoordig zijn hun machines dankzij Movicon eenvoudiger in gebruik geworden.

Applicatie - Polystyreen productiesystemen

Polystyreen productiesystemen

Het productieproces van piepschuim heeft precisie en flexibiliteit nodig om te voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen en om zich aan te passen aan de verschillende toepassingssectoren.

Applicatie - Motorenproductie

Gerobotiseerde motorproductielijnen

Movicon bestuurt en verzamelt productiegegevens van de gerobotiseerde productielijnen voor motorcomponenten van een van de belangrijkste automobielbedrijven in Italië.

Applicatie - Plastic flesproductiesysteem

Plastic flesproductiesysteem

CSA Laboratories, een bedrijf van de Piovan groep, dat besturingssystemen in de kunststofsector ontwikkelt, heeft onlangs een PET-flessenproductiesysteem ontwikkeld met behulp van Movicon voor de Chinese Shangai Zi Jiang Group.

Applicatie - Warehouse en Logistics Systeem

Warehouse en Logistics Systeem

Van het ontvangen van orders naar het verzendkantoor: zo kunt u het magazijn automatiseren met SCADA. Het Rik-Fer handling- en opslagsysteem is geautomatiseerd door Co.Mar Automazioni.

Applicatie - Verpakkingslijn

Verpakkingslijn voedingsmiddelen- en drankenindustrie

De supervisie oplossingen die worden aangeboden door de Movicon software maken data-integratie, real-time informatie en statistische analyse mogelijk om stilstandtijden te verminderen en de productiviteit te verhogen.

Applicatie - Drukbeheersysteem

Drukbeheersysteem voor Calandre

Totale openheid van velden met native drivers en OPC Server plus belangrijke interfaceflexibiliteit met database zijn de kenmerken die het Walter Tosto bedrijf hebben gemaakt voor de Movicon 11 software om toezicht te houden op de drukvaten van 9000 ton.

Applicatie - Productiemanagement

Productiemanagement

De SYSTEM Ceramics R & D-afdeling heeft LAMINA®, keramische toepassingen voor innovatieve technologie ontworpen

Applicatie - Meubelproductie en assemblagelijn

Meubelproductie en assemblagelijn

IKEA, het grote Zweedse meubelbedrijf, koos voor de kwaliteit van made in Italy in de meubelsector. Het bedrijf verschuift zijn productie in toenemende mate naar Italië dankzij het automatiseringsniveau dat wordt geboden door Italiaanse bedrijven die zorgen voor productiviteit en kwaliteit op het hoogste niveau.

Applicatie - Cementfabriek

Cementfabriek

Elettrondata automatiseerde een enorme fabriek voor het mengen, opslaan en verkopen van cement in Polen met behulp van de Progea Movicon 11 software.

Applicatie - Verpakkingsoplossing

Verpakkingsoplossingen voor de drankensector

Oplossingen op maat volgens concepten gebaseerd op hoge prestaties, betrouwbaarheid en eenvoud van gebruik. Kosme gebruikt de Movicon SCADA/HMI platformsoftware voor zijn oplossingen.

Footer - Fabricage

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie