Farmaceutische

Oplossingen voor de farmaceutische industrie

Header - Farmaceutisch

Movicon garandeert veilige applicaties volgens de geldende voorschriften

De farmaceutische industrie zet zich in voor het ontdekken en vervaardigen van geneesmiddelen om ziekten te genezen en om gezondere en productievere levens te leiden binnen onze mogelijkheden.

Wetenschappelijke vooruitgang heeft het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen verbeterd. Het brede spectrum van farmaceutische producten dat op de markt wordt aangeboden, evolueert snel. Daarom is het absoluut om veilig blijven werken, de productieprestaties verbeteren en de toeleveringsketens te optimaliseren.

De alles omvattende benadering van Progea is opgenomen in de Movicon industriële automatiseringssoftware om alle tools te bieden die nodig zijn om uitvaltijden te verminderen, herontwikkelingskosten te verlagen, applicatieontwikkeling te verminderen en de kloof tussen IT, MIS en faciliteiten te overbruggen.

Klanten die de Movicon Progea oplossingen inzetten binnen hun farmaceutische activiteiten, benutten de vele voordelen die het biedt. Toepassingen voor FDA 21 CFR Part 11 Regulations, sequentiecontrole, maximale beveiliging met biometrische gegevens, audit trails, traceerbare alarmen / geschiedenis van gebeurtenissen en logboekregistratie bieden het beste op het gebied van beveiliging en aansprakelijkheid voor alle processen van ontvangst van grondstoffen, laboratorium, voorbereiding, formulering, afwerking , verpakking, magazijn en distributie. Progea biedt standaarden en voldoet aan de FDA met gegarandeerde beveiliging zonder afbreuk te doen aan efficiëntie en productiviteit.

Applicaties in de farmaceutische sector

Farmaceutische applicaties met Movicon

Applicaties - Farmaceutisch productiesupervisie

Farmaceutische productiesupervisie

Prati-Donaduzzi is het grootste farmaceutische bedrijf in Brazilië dat generieke geneesmiddelen produceert. Het is onlangs vernieuwd met een nieuw toezichtsysteem voor gebouwen.

Applicaties - Gasproductie en opslagsystemen

Gasreproductie- en opslagsystemen

De Sapio groep gebruikt de Movicon Web Client functies in een innovatieve en betrouwbare technologische oplossing voor realtime onderhoud en het bijtanken van de logistiek.

Applicaties - Medische stralingsbeschermingssystemen

Medische stralingsbeschermingssystemen

De recente introductie van Positron Emissie Tomografie (PET) – Cyclotron Medical Radiation Technology (CT) biedt nieuwe technieken die van groot belang zijn bij het diagnosticeren van vele pathologieën.

Applicaties - OCR Data Management

OCR Data Management in de farmaceutische sector

Movicon wordt gebruikt om gegevens over medicijnflessen af te drukken en vervolgens OCR-afdrukcontrole uit te voeren in de farmaceutische sector. Goede en afgekeurde flessen worden uitgesorteerd aan het einde van de productielijn afkeurstation. Het systeem komt overeen met CFR21 Part 11 FDA.

Applicaties - Clean Room Supervisie

Clean Room Supervisie

Een systeem om bedrijfsparameters te besturen met de Movicon supervisie. Een schone kamer is een omgeving die wordt gebruikt in de industrie of laboratoria voor wetenschappelijk onderzoek. Micronen in de lucht, aerosoldeeltjes en chemische dampen.

Footer - Farmaceutisch

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie