Infrastructuur

Oplossingen voor de infrastructuur

Header - Infrastructuur

Supervisie en controle voor alle infrastructuren

De Progea softwareoplossingen zijn ontworpen voor alle fysieke en organisatorische infrastructuren en voorzien gebruikers van tools om te navigeren en systemen te besturen voor afzonderlijke gebouwen en infrastructuren voor gebouwen.

Movicon biedt de beste oplossingen voor het visualiseren, bewaken en besturen van grote ziekenhuizen, luchthavens, bedrijfstorens, hotels, tunnels en vele andere faciliteiten over de hele wereld. Progea integreert systemen zoals HVAC, verlichting, energieverbruik, beveiliging, brandalarm en liftbesturing voor volledige inzet binnen deze infrastructuren.

Geïntegreerde alarmen met live video en alarmbevestiging die beschikbaar is via de webbrowser, PocketPC en het gebruik van mobiele telefoons, zorgen ervoor dat uw activiteiten worden afgehandeld met de beste beveiliging. Mensen en goederen efficiënt verplaatsen, consistent diensten en systemen leveren, vereist uitmuntendheid op het gebied van monitoring, navigatie en controle. Progea biedt het inzicht in uw systemen die u nodig hebt.

Applicaties in de infrastructuur

Infrastructuur applicaties met Movicon

Applicatie - Movicon voor Smart Cities

Movicon voor Smart Cities

De Movicon intelligentie intensiveert stadsvervoer. De Movicon SCADA technologie maakt intelligente verkeersbewaking en controle mogelijk in de bypass tunnel van de stad Lodz in Polen.

Applicatie - Kunstsneeuw systeemmanagement

Kunstsneeuw systeemmanagement

De sneeuwtechnologie van Demac Lenko en de automatisering van ELA GmbH worden gebruikt om het hele complex van het skiresort St. Moritz te bewaken en te controleren. Dit systeem maakt gebruik van Movicon om perfecte sneeuwcondities te garanderen en het energieverbruik te beperken.

Applicatie - Snelwegtunnelbeheer

Snelwegtunnelbeheer

Helemaal door de tunnelcontrole. Toezicht en controle in weg- en autosnelwegtunnels worden steeds belangrijker om verkeersefficiëntie en veiligheid voor weggebruikers te waarborgen.

Applicatie - Verlichting telecontrole en regulering

Verlichting telecontrole en regulering

Het in realtime aansturen van de omvang van verlichtingssystemen vraagt steeds meer om geavanceerde software die nieuwe concepten kan bieden voor beheer op afstand. Het ‘Maestro’ systeem aangeboden door Reverberi is gebaseerd op Movicon.

Applicatie - Beveiligingsbeheersysteem

Beveiligingsbeheersysteem

Het in realtime aansturen van de omvang van verlichtingssystemen vraagt steeds meer om geavanceerde software die nieuwe concepten kan bieden voor beheer op afstand. Het ‘Maestro’ systeem aangeboden door Reverberi is gebaseerd op Movicon.

Applicatie - Big Sport Complex Supervisie

Big Sport Complex Supervisie

De innovatieve polyenergy schaatsarena in Pinerolo, Italië, organiseerde het Curling evenement op de Olympische Winterspelen van 2016 in Turijn. De winnende technologie van Baron Termodinamica Spa.

Applicatie - Beheer van parkeerterreinen

Beheer van parkeerterreinen

Movicon beheert de supervisie en controle van een groot parkeerterrein in Milaan.

Applicatie - F.S. toren gebouwbeheer

F.S. toren gebouwbeheer

PICO data ontwikkelt al meer dan 20 jaar gebouwautomatiseringssystemen met behulp van geavanceerde technologie. Ze voltooiden zojuist een gebouwautomatiseringssysteem met behulp van Movicon om toezicht te houden op de torenflats van de FFSS in de Italiaanse staatsspoorweg Porta Garibaldi in Milaan.

Applicatie - Energieproductiesysteem

Energieproductiesysteem Logistiekcentrum

Het Logistiekcentrum van Bologna is logistiek gezien een van de belangrijkste in Italië. Het heeft geïnvesteerd in het produceren van schone energie uit hernieuwbare bronnen door een enorm fotovoltaïsch systeem te installeren.

Applicatie - Deeltjesversnellersysteem

Deeltjesversnellersysteem

Experimentele Nucleaire Fysica supervisie: Het Italiaanse Nationale Instituut voor Nucleaire Fysica (INFN) heeft de DAFNE deeltjesversneller ontwikkeld waarvan de systemen worden gecontroleerd en bewaakt met Movicon.

Applicaties - Clean Room Supervisie

Clean Room Supervisie

Een systeem om bedrijfsparameters te besturen met de Movicon supervisie. Een schone kamer is een omgeving die wordt gebruikt in de industrie of laboratoria voor wetenschappelijk onderzoek. Micronen in de lucht, aerosoldeeltjes en chemische dampen.

Applicatie - Openbare verlichting Telecontrol

Telecontrol openbare verlichting

Bit Control en Ligeam hebben met behulp van Movicon het openbare verlichtingstoezicht en controlesysteem voor de stad Vibo Valentia ontworpen.

Applicatie - Supervisie ondergrondsmetrostation

Supervisie ondergrondsmetrostation

Het Milanese Forlanini station is een metrohalte dat een belangrijk en strategisch knooppunt vormt in het openbaarvervoersnetwerk van Milaan. Dankzij de onderling verbonden bovengrondse spoorweg- en ondergrondse spoorwegstructuur.

Applicatie - Hydraulisch sluispoorttechnieksysteem

Hydraulisch sluistechnieksysteem

Om het milieu en de lagunestad Chiogga (Venetië) te beschermen tegen hoogwater, is een innovatief hydraulisch systeem ontwikkeld om de roterende sluisdeur aan de monding van de haven te controleren en te bedienen. Het systeem wordt bewaakt door Movicon.

Applicatie - Hydraulisch infrastructuursysteem

Hydraulisch Floodgate infrastructuursysteem

Movicon wordt gebruikt in MOSE, een groot project voor waterbouwkundige werken voor het beheren en installeren van caissons en sluizen die worden gebruikt om de lagune te beschermen tegen hoogwater.

Footer - Infrastructuur

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie