Proces, olie & gas

Oplossingen voor de olie & gas sector

Header - Proces, olie & gas

Progea garandeert zeer betrouwbare oplossingen in alle omstandigheden

De Movicon projectoplossingen voor de olie- en gasindustrie zijn ontworpen met dien verstande dat dit een intrinsiek complex veld is – op het gebied van techniek, economie, gezondheid, veiligheid en milieu, waar de noodzaak om alle operaties te beheren en te controleren zelfgenoegzaam moet zijn vereisten.

Movicon biedt olie- en gasbedrijven een geglobaliseerde pijplijn naar succes met volledige 360° real-time visualisatie operaties in een webgebaseerde SCADA omgeving, omschakeling van talen en open standaard connectiviteit voor wereldwijde toegankelijkheid. Productiebedrijven kunnen verschillende functies en faciliteiten, zoals transportbedrijven, leveranciers van apparatuur, gereedschapsfabrikanten, raffinaderijen en offshoreplatforms onderling verbinden in een meer samenhangende omgeving met volledige monitoring en controle vanaf één locatie met behulp van veilig en betrouwbaar netwerktechnologie.

Productiviteit en personeelsbestand kunnen worden geoptimaliseerd om efficiënter en kosteneffectiever te worden, geholpen door geavanceerde trending, historische gegevensverzameling en aangepaste rapportage. Movicon is een betrouwbare krachtpatser die optimalisatie en efficiëntie pompt in elke stroomopwaartse, midstream en downstream gas- en oliepijplijn en elke andere gerelateerde toepassing.

Applicaties in de proces, olie & gas

Proces, olie & gas applicaties met Movicon

Applicatie - Supervisie voor warmtebehandelingsprocessen

Supervisie voor warmtebehandeling

De beste oplossing voor het beheer van de productie van een wereldspeler in de levering van warmtebehandelingsinstallaties.

Applicatie - Productie schone energie

Schone energieproductie met biogas

CPL Concordia is een van de leiders in emissieloze elektriciteitsproductiesystemen door biogas te produceren uit agrarische biomassa, met elektrische en thermische productie door middel van warmte-krachtkoppeling.

Applicatie - Biodiesel

Raffinaderijen voor biodiesel en productie

De vraag naar biobrandstof groeit aanzienlijk. Op deze manier verbetert technologie de productiviteit en procesefficiëntie in de sector van nieuwe generatie brandstofproducten.

Applicatie - Beheer van raffinaderijinstallaties

Beheer van raffinaderijinstallaties

Auma Italië heeft een systeem voor het mengen, opslaan en distribueren van koolwaterstoffen gecreëerd dat uitsluitend wordt beheerd door de SCADA software Movicon.

Applicatie - Ammoniumbicarbonaatproductie

Ammoniumbicarbonaatproductie

Ongeveer 400 ton bijproducten van dierlijke oorsprong, zoals huiden en onbewerkte huiden, worden na behandeling omgezet in leer. Het chemische behandelings- en beheersysteem staat onder supervisie van Movicon.

Applicatie - Productie van bitumineuze membranen

Productie van bitumineuze membranen

Polyglass Spa werd eind jaren 60 in gebruik genomen met de missie om polymeerbitumenmembranen te produceren op een industrieel niveau na erkenning van hun fundamentele gebruik in de bouw en infrastructuur.

Applicatie - Gaspijpleidingen

Beheersysteem voor gaspijpleidingen

Gaspijpleidingsysteem ontwikkeld met Movicon door En-cube S.r.l., een bedrijf dat sinds 2009 actief is op het gebied van procesautomatisering en -besturing, software engineering, PLC, mechatronica en SCADA systemen, zowel nationaal als internationaal.

Applicatie - Brandstof controlesysteem

Brandstof controlesysteem

Petrosta heeft een systeem ontwikkeld voor het laden en lossen van brandstof in Irak voor Bellelli Engineering Spa met behulp van de Movicon SCADA software.

Footer - Proces, olie & gas

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie