Water & afvalwater

Oplossingen voor de water & afvalwater projecten

Header - Water & afvalwater

Het gebruik van onze technologie van Progea betekent zorgen voor de meest effectieve waterbeheersing

Veilig schoon water is een grote zorg voor water- en afvalwaterorganisaties die voorrang moeten geven aan regelgeving en de kosten moeten verlagen.

Gecentraliseerde monitoring, controle en rapportage van Movicon biedt een transparante visualisatie voor een betere veiligheid en efficiëntie. Movicon biedt gebruikers real-time informatie, configureerbare grafieken en rapporten die voldoen aan EPA en andere rapportageverplichtingen van de overheid. De alarmering en IP-camera objecten voor volledige CCTV-bewaking garanderen een alomvattend veiligheidsnetwerk een andere cruciale factor voor alle water- en afvalwaterinstallaties.

Het belang van 24/24 controle wordt verder ondersteund met draadloze Pocket PC of mobiele telefoon om alarmen en waarschuwingen van gebruikershandelingen op en buiten de fabriek te ontvangen en te bevestigen. Movicon visualisatie, monitoring, controle, rapportage en alarmering zijn allemaal onderdeel van een oplossing voor water- en afvalwaterbeheer om op de meest kosteneffectieve manier waterdichte efficiëntie en veiligheid te bereiken.

Applicaties in de water & afvalwater

Water & Afvalwater applicaties met Movicon

Applicatie - Telecontrol afvalwaterbehandeling Water & Afvalwater

Telecontrol afvalwaterbehandeling

Het Villasimius telecontrolesysteem (Cagliari in Sardegna) ontworpen en gecontroleerd met Movicon.

Applicatie - Telecontrol waterwerken

Telecontrol waterleiding Management

Mediterranea Acque Spa heeft de missie gekregen om de afstandsbedieningssystemen te verenigen en te vereenvoudigen na een fusie tussen openbare nutsbedrijven in Ligurië, Italië. De aangenomen oplossing is gebaseerd op Movicon.

Applicatie - Geïntegreerd waterleidingsbeheer

Geïntegreerd waterleidingsbeheer

De Gruppo Acque Spa is verantwoordelijk voor de watervoorziening voor een groot gebied in Toscane. Het bedrijf koos ervoor om Movicon te gebruiken om water in de hele regio te bewaken en telecontroleren met behulp van de Web Client functie van Movicon en redundante servers voor beveiligingsdoeleinden.

Applicatie - Waterzuiveringssysteem

Waterzuiveringssysteem

ACSM Spa is een state-of-the-art bedrijf in het gebruik van de beste technologie om ingenieurstoepassingen te ontwerpen voor het beheer van openbare nutsvoorzieningen. Een toepassingsvoorbeeld, de enige in zijn soort, werd geïnstalleerd in een waterzuiveringsinstallatie in een grot aan het Comomeer met behulp van het bewakingssysteem Movicon.

Applicatie - Supervisie waterbehandeling

Supervisie waterbehandeling

Maak altijd water schoon, dankzij de technologische controle van de fabrieken. De beste technologie toepassen op openbare nutsbedrijven is altijd in het belang van onze burgers. Blijf kalm, wetende dat water veilig is om te drinken met Movicon.

Applicatie - Afstandsbediening en beheer van het waternetwerk Water & Afvalwater

Remote control en beheer van het waternetwerk

Amat Spa heeft de opdracht gekregen om afstandsbedieningssystemen te verenigen en te vereenvoudigen binnen een installatie die bestaat uit verschillende supervisiesystemen die overal zijn geïnstalleerd. De oplossing die zij hebben aangenomen, is gebaseerd op Movicon 11.

Applicatie - Waternetwerk managementsysteem

Waternetwerk managementsysteem

Siciliacque heeft de opdracht gekregen om systemen voor afstandsbediening te verenigen en te vereenvoudigen binnen een installatie die bestaat uit verschillende supervisiesystemen die overal zijn geïnstalleerd. De oplossing die zij hebben aangenomen, is gebaseerd op Movicon 11.

Applicatie - Industriële afvalwaterzuivering Water & Afvalwater

Industriële afvalwaterzuivering

Ecofor Service Spa, een industriële afvalwaterzuiveringsinstallatie, gebruikt Movicon om zijn chemische en biologische processen te beheren. Een groot deel van de industriële sectoren gebruikt water binnen hun productieprocessen. Water dat in deze processen wordt gebruikt, moet aan bepaalde milieu-eisen voldoen voordat het in het milieu wordt vrijgegeven.

Applicatie - Hydraulisch sluispoorttechnieksysteem

Hydraulisch sluispoorttechnieksysteem

Om het milieu en de lagunestad Chiogga (Venetië) te beschermen tegen hoogwater, is een innovatief hydraulisch systeem ontwikkeld om de roterende sluisdeur aan de monding van de haven te controleren en te bedienen. Het systeem wordt bewaakt door Movicon.

Applicatie - Hydraulisch infrastructuursysteem Water & Afvalwater

Hydraulisch Floodgate infrastructuursysteem

Movicon wordt gebruikt in MOSE, een groot project voor waterbouwkundige werken voor het beheren en installeren van caissons en sluizen die worden gebruikt om de lagune te beschermen tegen hoogwater.

Footer - Water & afvalwater

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

door 4S industrie