Applicaties Progea

Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Header Eten & Drinken

Progea biedt oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar toepassingen moeten voldoen aan de strenge normatieve normen en standaarden die vereist zijn.

Automobielindustrie

Header automobielindustrie

Progea software oplossingen biedt de automobielindustrie krachtige software om productielijnen te beheren, assemblage te visualiseren en uitvaltijden te minimaliseren en de kosten van bediening en applicatie-ontwikkeling te verlagen.

Gebouwautomatisering (domotica)

Header Domotica

Movicon™ BA biedt alle grote voordelen van ‘Open’ software voor integratie en visualisatie van automatiseringssystemen voor moderne gebouwen. Of het nu gaat om woningen, industrie, diensten of grote gemeenschappen. Movicon™ BA biedt alle moderne softwarevoordelen met zeer flexibele oplossingen.

Energie

Header energie

Tegenwoordig is energie een belangrijk wereldprobleem. Energiecentrales, cogeneratie- en olie- en gascentrales moeten de klok rond werken om landelijke coöperaties, gemeentelijke autoriteiten en onafhankelijke distributie-instanties te ontmoeten en eisen van de eindklant in te willigen zonder het risico te lopen dat ze niet worden afgeleverd of worden verspild.

Farmaceutische

Header - Farmaceutisch

De farmaceutische industrie zet zich in voor het ontdekken en vervaardigen van geneesmiddelen om ziekten te genezen en om gezondere en productievere levens te leiden binnen onze mogelijkheden.

Infrastructuur

Header - Infrastructuur

De Progea softwareoplossingen zijn ontworpen voor alle fysieke en organisatorische infrastructuren en voorzien gebruikers van tools om te navigeren en systemen te besturen voor afzonderlijke gebouwen en infrastructuren voor gebouwen.

Fabricage

Header - Fabricage

De ongeëvenaarde openheid en flexibiliteit van de Movicon architectuur maakt het de perfecte SCADA/HMI supervisie oplossing om te gebruiken voor automatisering in de productiesector.

Proces, olie & gas

Header - Proces, olie & gas

De Movicon projectoplossingen voor de olie- en gasindustrie zijn ontworpen met dien verstande dat dit een intrinsiek complex veld is – op het gebied van techniek, economie, gezondheid, veiligheid en milieu, waar de noodzaak om alle operaties te beheren en te controleren zelfgenoegzaam moet zijn vereisten.

Water & afvalwater

Header - Water & afvalwater

Veilig schoon water is een grote zorg voor water- en afvalwaterorganisaties die voorrang moeten geven aan regelgeving en de kosten moeten verlagen.

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Networks
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support