Automobielindustrie

De productie wordt dankzij Movicon betrouwbaar en efficiënt

Header automobielindustrie

Oplossingen voor de automobielindustrie.

Progea software oplossingen biedt de automobielindustrie krachtige software om productielijnen te beheren, assemblage te visualiseren en uitvaltijden te minimaliseren en de kosten van bediening en applicatie-ontwikkeling te verlagen.

Efficiënte en betrouwbare productie is haalbaar met behulp van Movicon’s uitgebreide monitoring- en besturingsfunctionaliteiten. Movicon biedt nauwkeurige gegevensanalyse om een verbeterde operationele efficiëntie te bereiken. Verbeterde kwaliteitscontrole wordt geleverd via OEE. De Progea oplossing voor de automobielindustrie is schaalbaar van ingebedde controllers tot volledige operator controle centra. Geniet van het uitwisselen van real-time gegevens met al uw apparatuur.

Applicaties in de automobiel industrie

Nautisch jacht managementsysteem
Scheepvaart automatisering voor Dolphin Yachts

Applicatie - ScheepsvaartAutomatisering in de nautische sector van vandaag biedt innovatieve oplossingen. Het Dolphin besturingssysteem is slechts een voorbeeld van een geïntegreerde HMI- en besturingsoplossing voor jachten en superjachten. Deze sector heeft de afgelopen jaren een periode van beroering en groei doorgemaakt.

Download (pdf)

Caterpillar walssysteem
Mec-Track’s volledig automatische systeem voor Caterpillar

Applicatie - CatepillarDe implementatie van een nieuwe walsproductielijn heeft de productiviteit verhoogd. Het in dit artikel beschreven systeem werd uitgevoerd in opdracht van Caterpillar, het Amerikaanse bedrijf, dat toonaangevend is op het gebied van technologie en productie van machines die worden gebruikt in de bouw, wegenbouw, mijnbouw, bosbouw, energietransport en material handling-industrie.

Download (pdf)

Gerobotiseerde motorproductielijnen
OMR productie van auto motoronderdelen

Applicatie - MotorenproductieMovicon bestuurt en verzamelt productiegegevens van de gerobotiseerde productielijnen voor motorcomponenten van een van de belangrijkste automobielbedrijven in Italië.

Download (pdf)

Warmtebehandeling stalen krukas
Een gerobotiseerd warmtebehandelsysteem voor krukassen van IVECO

Applicatie - Warmtebehandeling krukas

De verwarmingsbehandeling voor staal is een speciaal proces dat Refrattari Brebbia enorm heeft geïnnoveerd dankzij het gepatenteerde hermetische side-shifter-systeem op inert-gaskussens. Het hele proces wordt gecontroleerd door Movicon.

Download (pdf)

Raffinaderijen voor biodiesel en productie
Productiesysteem voor FOX Petroli Spa

Applicatie - BiodieselDe vraag naar biobrandstof groeit aanzienlijk. Op deze manier verbetert technologie de productiviteit en procesefficiëntie in de sector van nieuwe generatie brandstofproducten.

Download (pdf)

Managementsysteem in de maritieme sector
Managementsysteem ingezet om gigantische MSC cruiseschepen te vernieuwen.

Applicatie - Managementsysteem scheepsvaartVoor het eerst in de geschiedenis ondergingen zeevarende reuzen een ‘make-over’ om een nieuwe middensectie te plaatsen. Het project bestond uit het invoegen van een nieuwe middensectie van 24 meter lang in vier van de MSC Lirica cruiseschepen. Een recordbrekende operatie die werd begeleid door Movicon 11.

Download (pdf)

Footer Automobielindustrie

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Networks
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support