Farmaceutische

Movicon garandeert veilige applicaties volgens de geldende voorschriften

Header - Farmaceutisch

Oplossingen voor de farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie zet zich in voor het ontdekken en vervaardigen van geneesmiddelen om ziekten te genezen en om gezondere en productievere levens te leiden binnen onze mogelijkheden.

Wetenschappelijke vooruitgang heeft het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen verbeterd. Het brede spectrum van farmaceutische producten dat op de markt wordt aangeboden, evolueert snel. Daarom is het absoluut om veilig blijven werken, de productieprestaties verbeteren en de toeleveringsketens te optimaliseren.

De alles omvattende benadering van Progea is opgenomen in de Movicon industriële automatiseringssoftware om alle tools te bieden die nodig zijn om uitvaltijden te verminderen, herontwikkelingskosten te verlagen, applicatieontwikkeling te verminderen en de kloof tussen IT, MIS en faciliteiten te overbruggen.

Klanten die de Movicon Progea oplossingen inzetten binnen hun farmaceutische activiteiten, benutten de vele voordelen die het biedt. Toepassingen voor FDA 21 CFR Part 11 Regulations, sequentiecontrole, maximale beveiliging met biometrische gegevens, audit trails, traceerbare alarmen / geschiedenis van gebeurtenissen en logboekregistratie bieden het beste op het gebied van beveiliging en aansprakelijkheid voor alle processen van ontvangst van grondstoffen, laboratorium, voorbereiding, formulering, afwerking , verpakking, magazijn en distributie. Progea biedt standaarden en voldoet aan de FDA met gegarandeerde beveiliging zonder afbreuk te doen aan efficiëntie en productiviteit.

Applicaties in de farmaceutische sector

Farmaceutische productiesupervisie
Het Prati-Donaduzzi etablissement in Brazilië

Applicaties - Farmaceutisch productiesupervisiePrati-Donaduzzi is het grootste farmaceutische bedrijf in Brazilië dat generieke geneesmiddelen produceert. Het is onlangs vernieuwd met een nieuw toezichtsysteem voor gebouwen.

Download (pdf)

Gasreproductie- en opslagsystemen
SAPIO Spa produceert zuurstof, stikstof en argon

Applicaties - Gasproductie en opslagsystemenDe Sapio groep gebruikt de Movicon Web Client functies in een innovatieve en betrouwbare technologische oplossing voor realtime onderhoud en het bijtanken van de logistiek.

Download (pdf)

Medische stralingsbeschermingssystemen
COMECER spa met PET Cyclotron technologie

Applicaties - Medische stralingsbeschermingssystemenDe recente introductie van Positron Emissie Tomografie (PET) – Cyclotron Medical Radiation Technology (CT) biedt nieuwe technieken die van groot belang zijn bij het diagnosticeren van vele pathologieën.

Download (pdf)

OCR Data Management in de farmaceutische sector
SPH Group – afdrukken van gegevens in medische flesjes

Applicaties - OCR Data ManagementMovicon wordt gebruikt om gegevens over medicijnflessen af te drukken en vervolgens OCR-afdrukcontrole uit te voeren in de farmaceutische sector. Goede en afgekeurde flessen worden uitgesorteerd aan het einde van de productielijn afkeurstation. Het systeem komt overeen met CFR21 Part 11 FDA.

Download (pdf)

Clean Room Supervisie
Besturingssysteem ontwikkeld door Automate voor SIMAV (SIRAM Group)

Applicaties - Clean Room SupervisieEen systeem om bedrijfsparameters te besturen met de Movicon supervisie. Een schone kamer is een omgeving die wordt gebruikt in de industrie of laboratoria voor wetenschappelijk onderzoek. Micronen in de lucht, aerosoldeeltjes en chemische dampen.

Download (pdf)

Footer - Farmaceutisch

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Networks
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support