Water & afvalwater

Het gebruik van onze technologie van Progea betekent zorgen voor de meest effectieve waterbeheersing

Header - Water & afvalwater

Oplossingen voor de water & afvalwater projecten

Veilig schoon water is een grote zorg voor water- en afvalwaterorganisaties die voorrang moeten geven aan regelgeving en de kosten moeten verlagen.

Gecentraliseerde monitoring, controle en rapportage van Movicon biedt een transparante visualisatie voor een betere veiligheid en efficiëntie. Movicon biedt gebruikers real-time informatie, configureerbare grafieken en rapporten die voldoen aan EPA en andere rapportageverplichtingen van de overheid. De alarmering en IP-camera objecten voor volledige CCTV-bewaking garanderen een alomvattend veiligheidsnetwerk een andere cruciale factor voor alle water- en afvalwaterinstallaties.

Het belang van 24/24 controle wordt verder ondersteund met draadloze Pocket PC of mobiele telefoon om alarmen en waarschuwingen van gebruikershandelingen op en buiten de fabriek te ontvangen en te bevestigen. Movicon visualisatie, monitoring, controle, rapportage en alarmering zijn allemaal onderdeel van een oplossing voor water- en afvalwaterbeheer om op de meest kosteneffectieve manier waterdichte efficiëntie en veiligheid te bereiken.

Applicaties in de water & afvalwater

Telecontrol afvalwaterbehandeling
Supervisie en telecontrole van de waterzuiveringsinstallatie van Villasimius

Applicatie - Telecontrol afvalwaterbehandelingHet Villasimius telecontrolesysteem (Cagliari in Sardegna) ontworpen en gecontroleerd met Movicon.

Download (pdf)

Waterkwaliteitscontrole
De regio Emilia Romagna in Italië

Applicatie - WaterkwaliteitscontroleEen interessant monitoring- en telecontroleproject voor de waterkwaliteit in opdracht van de regio Emilia Romagna en MURST maakt gebruik van een systeem op basis van de Movicon SCADA.

Download (pdf)

Telecontrol waterleiding Management
Mediterranea Acque Spa

Applicatie - Telecontrol waterwerkenMediterranea Acque Spa heeft de missie gekregen om de afstandsbedieningssystemen te verenigen en te vereenvoudigen na een fusie tussen openbare nutsbedrijven in Ligurië, Italië. De aangenomen oplossing is gebaseerd op Movicon.

Download (pdf)

Geïntegreerd waterleidingsbeheer
Gruppo Acque Spa

Applicatie - Geïntegreerd waterleidingsbeheerDe Gruppo Acque Spa is verantwoordelijk voor de watervoorziening voor een groot gebied in Toscane. Het bedrijf koos ervoor om Movicon te gebruiken om water in de hele regio te bewaken en telecontroleren met behulp van de Web Client functie van Movicon en redundante servers voor beveiligingsdoeleinden.

Download (pdf)

Waterzuiveringssysteem
ACSM spa Comomeer fabriek

Applicatie - WaterzuiveringssysteemACSM Spa is een state-of-the-art bedrijf in het gebruik van de beste technologie om ingenieurstoepassingen te ontwerpen voor het beheer van openbare nutsvoorzieningen. Een toepassingsvoorbeeld, de enige in zijn soort, werd geïnstalleerd in een waterzuiveringsinstallatie in een grot aan het Comomeer met behulp van het bewakingssysteem Movicon.

Download (pdf)

Supervisie waterbehandeling
Behandelings- en controlesysteem voor waterbehandeling

Applicatie - Supervisie waterbehandelingMaak altijd water schoon, dankzij de technologische controle van de fabrieken. De beste technologie toepassen op openbare nutsbedrijven is altijd in het belang van onze burgers. Blijf kalm, wetende dat water veilig is om te drinken met Movicon.

Download (pdf)

Remote control en beheer van het waternetwerk
Het Amat Spa-waternetwerk, Imperia

Applicatie - Afstandsbediening en beheer van het waternetwerkAmat Spa heeft de opdracht gekregen om afstandsbedieningssystemen te verenigen en te vereenvoudigen binnen een installatie die bestaat uit verschillende supervisiesystemen die overal zijn geïnstalleerd. De oplossing die zij hebben aangenomen, is gebaseerd op Movicon 11.

Download (pdf)

Waternetwerk managementsysteem
Het Siciliacque waternetwerk

Applicatie - Waternetwerk managementsysteemSiciliacque heeft de opdracht gekregen om systemen voor afstandsbediening te verenigen en te vereenvoudigen binnen een installatie die bestaat uit verschillende supervisiesystemen die overal zijn geïnstalleerd. De oplossing die zij hebben aangenomen, is gebaseerd op Movicon 11.

Download (pdf)

Industriële afvalwaterzuivering
Ecofor Service Spa

Applicatie - Industriële afvalwaterzuiveringEcofor Service Spa, een industriële afvalwaterzuiveringsinstallatie, gebruikt Movicon om zijn chemische en biologische processen te beheren. Een groot deel van de industriële sectoren gebruikt water binnen hun productieprocessen. Water dat in deze processen wordt gebruikt, moet aan bepaalde milieu-eisen voldoen voordat het in het milieu wordt vrijgegeven.

Download (pdf)

Hydraulisch sluispoorttechnieksysteem
Het BABY-MOSE systeem dat wordt gebruikt om Chioggia in Venetië, Italië, tegen hoogtij te beschermen

Applicatie - Hydraulisch sluispoorttechnieksysteemOm het milieu en de lagunestad Chiogga (Venetië) te beschermen tegen hoogwater, is een innovatief hydraulisch systeem ontwikkeld om de roterende sluisdeur aan de monding van de haven te controleren en te bedienen. Het systeem wordt bewaakt door Movicon.

Download (pdf)

Hydraulisch Floodgate infrastructuursysteem
MOSE Floodgate caissonbeheersysteem in Venetië

Applicatie - Hydraulisch infrastructuursysteemMovicon wordt gebruikt in MOSE, een groot project voor waterbouwkundige werken voor het beheren en installeren van caissons en sluizen die worden gebruikt om de lagune te beschermen tegen hoogwater.

Download (pdf)

Footer - Water & afvalwater

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Networks
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support