Movicon BA

Movicon BA, SCADA technologie voor de “Building Automation”

Geïntegreerd gebouwbeheer vereist een besturingssysteem waarmee de gebruiker verschillende systemen kan beheren die in het hele gebouw worden gebruikt. Dit betreft verlichting, airconditioning, beveiliging, elektriciteitsnetten, toegangscontrole, onderhoud en alle andere aanvullende diensten van gebouwen. Movicon.ba is ontworpen om dit mogelijk te maken door de gebruiker in staat te stellen al deze verschillende systemen in het hele gebouw te beheren.

Met Movicon.ba software worden uw supervisie activiteiten voor gebouwen met meer openheid en schaalbaarheid mogelijk dan met andere software. Movicon.ba biedt alle voordelen van moderne software met zeer flexibele oplossingen.

Logo Movicon BA

Movicon.ba biedt alle voordelen van moderne software met zeer flexibele oplossingen. Met Movicon.ba software worden uw supervisie activiteiten voor gebouwen met meer openheid en schaalbaarheid mogelijk dan met andere software.

Dankzij de flexibiliteit van Movicon.ba kunt u uw gebouwbeheersystemen integreren in elk type architectuur, zoals PC server, desktop, mediacentrum of touch panel (Windows Embedded). Je kunt ook via internet toegang krijgen tot het systeem via elke browser met HTML5 technologie of met APP’s voor smartphones of tablets, waar en wanneer dan ook.

Movicon.ba is gebaseerd op het moderne platform van Progea, Automation platform.NExT een innovatieve software oplossing die technologieën zoals .NET, OPC UA, WPF en HTML5 integreert. Movicon.ba is de supervisie oplossing die is ontworpen voor Building Management Systems (BMS) en Building Automation. Het is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met gedetailleerde documentatie en een supportwebsite. De website is ontworpen om de ontwikkellaarscommunity een rijke bron van bruikbare informatie en voorbeelden te bieden om het leren gemakkelijker te maken en om projectontwikkelingstijden te verkorten.

360° oplossingen voor schaalbare en flexibele software

MoviconBA - Voorbeeld

Deze functies zijn allemaal klaar voor gebruik in één eenvoudige maar krachtige programmeeromgeving.

Galerij Movicon BA

Wat zijn de voordelen van het gebruik van dit product?

Schaalbaarheid

Icon scalability

Movicon.ba is ontworpen om maximale schaalbaarheid te garanderen. Het biedt een alles-in-één ontwikkelomgeving voor modulaire oplossingen die flexibel zijn en gemakkelijk te integreren zijn binnen het platform. De schaalbare Movicon.ba architectuur is opmerkelijk kosteneffectief, verkort de ontwikkeltijd en biedt onbeperkte implementatiemogelijkheden.

Openheid

Icon Openness
De grafische omgeving is gebaseerd op WPF en ondersteunt krachtige externe hulpmiddelen zoals Expression Blend voor het maken van XAML afbeeldingen. De krachtige en geïntegreerde VB.NET taalstandaard garandeert een breed scala aan aanpassingen.

Integratie met alle systemen

Icon systemen
Movicon.ba biedt het voordeel van hardware onafhankelijkheid waarmee u dezelfde software kunt gebruiken op PC’s, touch panels of mobiele apparaten die zijn aangesloten op alle gebouwbeheersystemen. Met veldbussen zoals EIB/Konnex en LON, BACNet, centra zoals Notifier, Elkron en systeembussen met Modbus RTU of TCP-interface en vele andere. TVCC- en IP-videocamera’s kunnen ook worden geïntegreerd. U bent vrij om het systeem te kiezen dat het beste bij u past en voor iedereen dezelfde software te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u de maximale flexibiliteit van de implementatie krijgt en tegelijkertijd uw investering veiligstelt.

Prestaties

Icon Performances

Movicon.ba garandeert optimale prestaties in embedded PC, dankzij het vernieuwde op uitzonderingen gebaseerde technologieconcept, en verbeterde real-time databeheerconcepten. De historische logfuncties bieden open, goed presterende en betrouwbare oplossingen.

Krachtige editor

Icon Editor

Movicon.ba heeft een eenvoudige configuratieomgeving die intuïtief en compleet is, waardoor projecten in minder tijd  gemaakt kunnen worden. Veel functies zijn inbegrepen om te zorgen voor eenvoudig te configureren projecten met behulp van de kant-en-klare objecten en bronnen. Het krachtige VB.NET biedt krachtige functies, multithreading en Power-sjablonen. Movicon.ba heeft een logische editor om sequentiële logica te maken met behulp van de grafische editor voor functieblokken.

Drivers, OPC UA en DA

Icon drivers OPC-UA

Movicon.ba bevat een groot aantal geïntegreerde en gebruiksklare communicatiedrivers om verbinding te maken met de belangrijkste systemen en apparaten die worden gebruikt in de gebouwautomatisering. Deze omvatten netwerken, bussen, instrumentatie, specifieke controllers en apparaten. De belangrijkste factoren zijn oplossingen om fouten te voorkomen en minder tijd te besteden aan het configureren. Daarnaast biedt het platform volledige ondersteuning voor de OPC UA technologie (IEC 62541-standaard), zowel als client als als server.
Een SDK samen met een stuurprogramma “Shared Memory” zorgt voor openheid die nodig is om uw eigen stuurprogramma’s autonoom te maken.

Vectorafbeeldingen

Icon Vector Graphic

Movicon ba biedt engineers het gebruik van een vectorgrafiekeditor op basis van de nieuwe WPF / XAML renderingstechnologie met 2D en 3D grafische ondersteuning. Het biedt ook bibliotheken die rijk zijn aan speciaal gebouwde en configureerbare objecten en symbolen die worden geleverd met ten minste 16 animatie-eigenschappen en krachtige besturingsfuncties. Ontwerp ingenieurs zijn volledig vrij om ze naar behoefte aan te passen. En gebruiken daarbij de ondersteunde BMP, GIF, PNG en JPG multimediaformaten en de Power Templates-technologie.

Krachtig alarmbeheer

Icon Alarmmanagement

Movicon.ba biedt een krachtig en volledig configureerbaar alarmbeheer met ondersteuning voor de ISA S-18 norm. Alarmen worden opgeslagen in een database voor latere chronologische of statistische analyse. De Alarm Dispatcher stuurt meldingen per sms, e-mail of VOIP naar de ontvanger.

Gegevensregistratie in DB

Icon Historian

De Movicon.ba data server slaat efficiënt alle gegevens op die worden beheerd voor het Automation Platform.NExT met behulp van de Historian- en Datalogger technologie. Het Virtual File System (VFS) biedt gegevensextractie met betrekking tot de gebruikte ondersteuning voor gegevensopname. Gegevens worden standaard opgenomen in het MS SQL Server formaat. Het is ook mogelijk om de gepredisponeerde connectors te gebruiken voor de Oracle en MySQL-databases of Microsoft Azure voor Cloud technologie.

Rapporten en data analyse

Icon Reports

Movicon.ba biedt u krachtige analyse- en rapportagetools die u kunt gebruiken, ongeacht waar u hebt besloten uw historische gegevens op te nemen. U zult Trends, grafieken, tabellen, gegevensanalyse en een ingebouwde krachtige rapportontwerper vinden die u geavanceerde lokale en webanalyse oplossingen biedt. Analyse van historische gegevens is volledig geïntegreerd en vereist geen extra hulpmiddelen en toestemmingen voor toegang tot DB gegevens, extractie en diagram- en tabelweergave. Met Report Designer kunt u rapporten lokaal maken en beheren.

Maximale beveiliging

Icon security

Movicon.ba integreert alle verschillende mogelijkheden voor het beheren van beveiliging op topniveau. Het gebruikersbeheer biedt authenticatie voor de toegang tot en controle van één van de projectfuncties. Gegevens kunnen worden opgeslagen op een beveiligde DB en worden gecodeerd. Het normatief CFR21 Part 11 wordt ondersteund om projecten te creëren die voldoen aan de strengste normatieve normen. Het volledig automatische redundantiebeheer maakt het gebruik van systemen in Mission Critical toepassingen mogelijk.

Web

Icon Web

Movicon.ba biedt Web Client technologie voor toegang tot uw automatiseringssystemen vanaf waar u (toevallig )populaire browsers, smartphones en tablets gebruikt. Multiuserness, bidirectionaliteit, prestaties en beveiliging dragen allemaal bij aan het verminderen van de instelkosten en het onderhoud. Servers zijn schaalbaar van Windows™ 10 naar Windows Embedded.

De HTML5 is browser onafhankelijk en de APP’s ondersteunen smartphones en tablets met Android of iOS.

Prestaties en betrouwbaarheid

Icon performance 3

Movicon ba is de ideale oplossing voor systemen met ingebouwde hardware en prestaties. Snelle communicatie en real-time gegevensbeheer, evenals de verbeterde klassieke grafische weergave garanderen prestaties, zelfs met een minimum aan hardware die wordt gebruikt zoals vereist door embedded systemen en Windows CE.

Ontworpen voor gebouwautomatisering

Icon gebouw

Movicon.ba biedt technologie en functies die speciaal zijn ontworpen voor gebouwautomatisering. Het gaat niet alleen om het verbinden met gebouwbeheersystemen; het heeft ook andere belangrijke functies zoals spraakherkenning om vocaal commando’s uit te voeren, hulpmiddelen voor analyse van energieverbruik, programmeerbare planners en onderhoud.

Movicon BA – De grote voordelen van ‘open’ software voor integratie en visualisatie van automatiseringssystemen voor gebouwen

Download de demo en probeert het nu!

DownloadTrial version

Waarom Movicon BA?

Een korte introductie video!

Documentatie

MoviconBA

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Networks
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support