Progea Cloud.Databoom

Het cloud en IOT platform voor ieder automatiseringsplatform

Productafbeeldingen Progea Cloud.Databoom 1

Progea Cloud.Databoom biedt de beste oplossingen voor de interconnectiviteit van uw automatiseringssysteem om gegevens van de fabriek naar de cloud te verzamelen met behulp van Industrial Internet of Things connectiviteit (IIoT). Het is ontworpen om essentiële informatie voor uw bedrijf te verzamelen en op te nemen op NoSQL DB voor ongelooflijk eenvoudige analyse met volledig aanpasbare Web Dashboards.

Progea Cloud – Databoom is de beste oplossing om uw systemen beter te verbinden en beheren met Business Analytics

Logo Progea Cloud Databoom

Het Cloud platform is het resultaat van een samenwerking tussen Progea en Databoom, twee toonaangevende Italiaanse bedrijven die precies weten wat Industry 4.0 betekent en hoe het voor uw bedrijf kan werken. Het Progea-DataBoom Cloud platform is gebaseerd op een oplossing die speciaal is ontworpen voor de Cloud en IoT. Het heeft een ongekende en presterende gegevensopslag die is gegarandeerd met nieuwe ‘niet-relationele’ databases die speciaal zijn ontworpen voor Big Data.

Dankzij de naadloze integratie met softwaretechnologieën van Progea, zoals de content server Connext en Movicon SCADA/HMI systemen. Het platform Movicon.NExT maakt verbindingen mogelijk met real-time gegevens van de apparaten in het veld via beveiligde, geïntegreerde, IIoT-protocollen. Voor opname op Cloud technologie met “niet-relationele” database ontworpen voor big data Analytics Business via een eenvoudig en intuïtief dashboard.

Het platform is speciaal ontworpen om gebruikers, zelfs beginners, een communicatieoplossing te bieden voor efficiënt, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. De kosten zijn opgenomen dankzij de modulariteit van de licenties.

Connect and analyse on the cloud

Productafbeeldingen Progea Cloud.Databoom 2

Internet of Things en de cloud zijn nu voor iedereen toegankelijk met Progea en Databoom!

Eindelijk is er een IoT-oplossing die de automatiseringsconnectiviteit vereenvoudigt. Progea Cloud.DataBoom ontworpen om gegevens te verzamelen en Business Analytics te beheren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Progea Cloud.Databoom?

Icoon cloud architecture Progea

Cloud architectuur

Progea Cloud.Databoom is een oplossing voor gegevensverzameling in de cloud. Met moderne en cross platform architectuur die maximale veiligheid en betrouwbaarheid bij het beheren van gegevens biedt. Dit systeem maakt gebruik van de Google Cloud architectuur.

Icoon drivers Progea

IoT connectiviteit

Het systeem integreert eenvoudige en native connectiviteit voor het reeds beschikbare IoT-protocol, dat al is geïntegreerd in Movicon.NExT en Connext. Dit IoT-protocol is ontworpen om te zorgen voor ondersteuning van de cloud technologie en maakt automatiseringsarchitecturen op basis van de Progea oplossingen uiterst eenvoudig en betrouwbaar. Naast de Progea IoT-connector biedt de oplossing ook ondersteuning voor andere IoT protocollen zoals MQTTPubNub en anderen.

Icoon database Progea

Database

Het platform Progea Cloud.Databoom is ontworpen om Big Data op te nemen. Om dit mogelijk te maken, maakt het gebruik van niet-relationele databasetechnologie (Mongo DB). De opgenomen gegevens kunnen lokaal worden geëxporteerd in de meest gebruikte indelingen.

Icoon prestaties Progea

Dashboards

Gegevens die zijn vastgelegd op het Cloud platform kunnen worden gevisualiseerd en geanalyseerd met behulp van dashboardconfiguratietools die uiterst eenvoudig en intuïtief zijn. Gegevens kunnen op verschillende manieren worden weergegeven met behulp van eenvoudige displays en krachtige en snelle grafische kaarten. Effectieve analyse kan per periode worden uitgevoerd of door verschilwaarden te vergelijken of overlappen.

Icoon gebruikersbeheer Progea

Account- en teambeheer

Platformtoegang wordt geregeld door een inlogverificatieproces. De beheerder kan zijn eigen team van gebruikers beheren door iedereen toestemming te geven om een bepaald dashboard te openen en te beheren. Of dit te delen met andere teamleden om hun eigen analyse te configureren. Beveiliging wordt verzekerd door de Google Cloud infrastructuur.

Icoon kostenbesparend Progea

Kostenefficiënt

Verschillende formules zijn beschikbaar om gebruikers in staat te stellen de meest geschikte platform abonnementskosten te beheren die het beste passen bij hun databeheer behoeften.

Icoon functies Progea

Krachtige functies

Het platform biedt krachtige analyse- en monitoringsfuncties, zoals alarmbeheer en melding wanneer een vooraf gedefinieerde waarde of een instelbare regel is overschreden. Of het virtuele signaalbeheer dat wordt verkregen door het combineren of berekenen van verzamelde gegevens met behulp van aanpasbare formules.

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

door 4S industrie