Succes Story MB connect line

Feature image Blog - Reisopack verbetert waarde voor klanten

Succes story: Reisopack verbetert waarde voor klanten met remote services

Reisopack, gevestigd op een paar kilometer ten noorden van Barcelona, heeft een verscheidenheid aan machines voor omsnoeren & binden, pallets omsnoeren, pallets wikkelen, dozen behandelen & sluiten, alsmede op maat gemaakte oplossingen of oplossingen voor complete verpakkingslijnen. Het bedrijf richtte zich meer dan twintig jaar geleden op de export. En is nu actief in meer dan 60 landen wereldwijd, rechtstreeks of via een netwerk van distributeurs en wederverkopers.

Lees verder
Feature image Blog - Vereenvoudigd energierekening beheer winkelcentra met mbEDGE

Succes story: Vereenvoudigd energierekening beheer winkelcentra met mbEDGE

Het doorberekenen van facturen door nutsbedrijven aan huurders van een winkelcentrum, op een manier die voor iedereen aanvaardbaar is, is een steeds terugkerende uitdaging voor elke facility manager. Het gaat er niet alleen om dat iedereen een factuur krijgt die een eerlijk aandeel weergeeft, het gaat er ook om te controleren wat het winkelcentrum door de nutsbedrijven berekend krijgt en in de gaten te houden waar de stroom en het water naartoe gaan.

Lees verder
Feature image Blog - VTM verstuurt machine data veilig naar Office 365

Succes story: VTM verstuurt machine data veilig naar Office 365 (PowerBI)

Het Nederlandse bedrijf “VTM Quality Services” is sinds 1993 actief binnen de voedselverwerkende industrie en is gespecialiseerd in de pluimveesector. Wat VTM in feite aan haar klanten verkoopt is een complete productiedienst, inclusief de machines, de productielijnen en het gespecialiseerde personeel om het te bedienen en te onderhouden. VTM Quality Services optimaliseert productiekosten met een een innovatieve IIoT oplossing op basis van mbEDGE De exploitatiekosten van dergelijke productielijnen voor voedselverwerking zijn in hoge mate afhankelijk van de voorspelbaarheid van de…

Lees verder
Feature image Blog - Wereldwijde service voor de cementindustrie

Succes story: Wereldwijde 24/7/365 service voor de cementindustrie

De cementindustrie is een van de meest energie-intensieve industrieën. Tegenwoordig worden alternatieve brandstoffen uit verschillende bronnen meestal gebruikt om de thermische energie voor de oven op te wekken. Een bijzondere uitdaging is de exacte dosering van de brandstoffen, die wordt gebruikt om het continue verbrandingsproces te regelen. Daarvoor zorgen gravimetrische schroefdoseringssystemen van de Noordrijn-Westfaalse Di Matteo Group, die vanaf het begin standaard zijn uitgerust met een remote access module van MB connect line.

Lees verder
Feature image Blog - Contiweb vertrouwt op MB connect line als solutionpartner

Succes story: Contiweb vertrouwt op MB connect line als solutionpartner

Contiweb B.V. vertrouwt op MB connect line en 4S industrie B.V. als solutionspartners voor het leveren van hun, op Industrie 4.0 & IoT gebaseerde diensten voor offsetdrukpersen. Contiweb B.V. heeft haar processen kunnen vereenvoudigen en biedt nieuwe servicepakketten van online KPI visualisatie tot een continu onderhoudsprogramma aan haar klanten aan.

Lees verder
Feature image Blog - Remote access zorgt voor veiligheid van grote aquaria

Succes story: Remote Access zorgt voor de operationele veiligheid van grote aquaria

Voel hoe zeesterren zich aan uw hand vastklampen – grote aquaria zoals die in het Baltic Sea Information Centre (OIC), in verschillende dierentuinen of op de “Sealife” locaties vermaken bezoekers van alle leeftijden. Ze bieden spannende inzichten in de ecosystemen van verschillende onderwaterwerelden. Waarschijnlijk zijn veel bezoekers zich niet eens bewust van de technische inspanningen achter de aquariumvoorzieningen, veertien kubieke meter water wordt per uur gecirculeerd.

Lees verder
Feature image Blog - Remote Access bij de productie van beschermingsmaskers

Succes Story: Remote Access bij de productie van beschermingsmaskers

Het bedrijf Reifenhäuser Reicofil is wereldmarktleider op het gebied van zogenaamde meltblown lijnen. Ze worden gebruikt voor de productie van non-wovens van ultrafijne filamenten – het basismateriaal voor de vervaardiging van medische beademingsmaskers. Door de  huidige Covid 19-pandemie heeft de in Troisdorf bij Keulen gevestigde machine- en installatiebouwer de levertijd van zijn lijnen al teruggebracht tot minder dan 4 maanden.

Lees verder
Feature image Blog - Mechatrolink IoT Systeemgezondheid & machineproductiviteit

Succes Story: Mechatrolink IoT / Systeemgezondheid & machineproductiviteit

Leer hoe snel en eenvoudig de realisatie van een digitaliseringsproject kan worden uitgevoerd aan de hand van het succesverhaal van MechatrolinkVan Remote Access in combinatie met Edge Computing naar een succesvol businessmodel. Gegevenstoegang vanaf elke plek Een Smart Factory applicatiedemonstratie van MECHATROLINK (OT) die voldoet aan OPC UA (IT), binnen een volledig operationeel industrieel automatiseringslaboratorium dat de deterministische kracht van MECHATROLINK en de informatie over zijn apparaten aan de cloud koppelt via OPC UA. Met de mbNET.rokey als randapparaat demonstreren…

Lees verder

4S Industrie B.V.

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Logo Teamviewer Quick Support