mbDIALUP & mbCHECK

Maak eenvoudig een VPN verbinding met uw machine

mbDIALUP V3.9 R0.0 clientsoftware
Inlogscherm mbCONNECT24 via de clientsoftware mbDIALUP

mbDIALUP is een clientsoftware voor mbCONNECT24 en mymbCONNECT24 voor onderhoud op afstand via VPN. U vindt alles wat u nodig heeft in één installatiebestand en daarom hoeft u geen multiple programma’s te installeren om uw onderhoud op afstand te starten via ons remote service portaal. Met mbDIALUP bieden wij u de mogelijkheid om meerdere server-toegangen te beheren en een uitstekende compatibiliteit met andere VPN software te garanderen.

Ondersteunde besturingssystemen:

• Windows 10
  • Windows 8 64 Bit
  • Windows 7 32 / 64 Bit
  • Windows Vista 32 / 64 Bit
  • Windows XP

Controleer de verbinding met het remote service portaal mbCONNECT24

mbCHECK is een gratis diagnoseprogramma om de VPN verbinding met het remote service portaal mbCONNECT24 te controleren. De beschikbaarheid van het portaal via IP-adres en DNS naam, de poorten TCP80, TCP443 en TCP1194 en ook de NTP server voor de tijdsynchronisatie. De software is beschikbaar voor alle MB servers in de wereld, maar kan ook gebruikt worden voor eigen mymbCONNECT24 servers.

mbCHECK V1.1.2

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief