In juni houdt onze leverancier MB connect line weer een aantal nieuwe webinars welke gratis te volgen zijn.
Er wordt gebruik gemaakt van de Zoom software voor deze webinars.

Segmenteer netwerken, het oplossen van IP-adresconflicten en eenvoudige toegang tot PLC-controllers: Begrijpelijkerwijs uitgelegd!

Webinar mbNETFIX segmenteer netwerken

De individuele voordelen en instellingen van port forwarding, NAT, PAT en NAPT worden op een begrijpelijke manier uitgelegd. Verschillende voorbeeldtoepassingen worden getoond, zoals netwerksegmentatie van machines in klantnetwerken, het vermijden van IP-adresconflicten in machinenetwerken en hoe u eenvoudig toegang kunt krijgen tot uw besturingsapparaten met behulp van NAT. Natuurlijk wordt ook altijd rekening gehouden met de beveiliging. Dit webinar is gericht op automatiseringsengineers en IT-specialisten die zich bezighouden of willen bezighouden met automatiseringstechnische netwerken. U hoeft geen netwerkexpert te zijn!

Duur is 30 minuten meer informatie als data vindt u op de website van MB connect line, hier kunt u zich ook aanmelden.

De IIoT oplossing voor uw digitale transformatie

Webinar IIoT

In dit webinar laten we zien hoe u uw machine IIOT compatibel kunt maken met weinig investering. Gebruik dit webinar als inleiding op de digitalisering van uw systemen.

Meer informatie als data vindt u op de website van MB connect line, hier kunt u zich ook aanmelden.

De Plug-and-Play oplossing voor remote access voor uw machines

Webinar Remote Access

Router in het machinenetwerk – online inloggen, klaar. Wij laten u zien hoe u snel, veilig en comfortabel aan de slag kunt met het mbCONNECT24 ecosysteem voor onderhoud op afstand. Gebruik dit webinar als eerste kennismaking en als voorbereiding op een persoonlijk gesprek later met 4S industrie B.V..

Duur is ongeveer 35 minuten meer informatie als data vindt u op de website van MB connect line, hier kunt u zich ook aanmelden.