Progea Passie voor innovatie

Geavanceerde softwareplatforms voor industrie 4.0.
Ondersteuning en training door een team met meer dan 25 jaar ervaring

Een nieuw tijdperk in SCADA/HMI technologie

Movicon.NExt opent nieuwe perspectieven voor automatiseringsprofessionals

Meer informatie

Flexibele softwareoplossingen voor de automatisering

Meer dan 120.000 applicaties geïnstalleerd in elke sector

Passie voor innovatie
De meest moderne SCADA technologieën

Innovators in automatiseringssoftware

Progea ontwikkelt een SCADA systeemplatform voor supervisie, data-acquisitie, productiviteit en energie-efficiënte toepassingen. De SCADA software wordt gebruikt in een breed scala aan industriële gebieden, variërend van Productie tot Farmacie, van Gebouwautomatisering tot remote besturingssystemen. Het platform is modulair en schaalbaar en kan worden gebruikt voor zowel HMI projecten als complexe supervisieprojecten. De softwareproducten van Progea zijn in meer dan 25 jaar tijd steeds populairder geworden, met meer dan 130.000 geïnstalleerde applicaties wereldwijd als bewijs van hun productkwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Logo Progea

Movicon11.6

Movicon 11 is dé veilige en betrouwbare oplossing van Progea voor die bedrijven die softwaretoepassingen voor supervisie, controle en data-acquisitie moeten ontwikkelen én onderhouden met een operator interface waar gegevens op afstand of vanaf mobiele systemen kunnen worden geopend. De bewezen Movicon technologie maakt het mogelijk om tegelijkertijd betrouwbaarheid, potentieel, openingen en (ongeëvenaarde) flexibiliteit te waarborgen.

Producten home Movicon.NExT Progea

Movicon.NExT

Het is een open en schaalbaar platform op basis van .NET en de nieuwste connectiviteitssoftware, de nieuwe generatie WPF/XAML software voor het renderen van vectorafbeeldingen. Het is gestructureerd op de modulaire concepten met plug-in-technologie om industriële software-architectuur opener en schaalbaarder te maken door functiemodules te integreren die in staat zijn om alle bedrijfsbehoeften efficiënt te beheren.

Op basis van het Automation Platform.NExT ontworpen door Progea om de basis te bouwen van moderne automatiseringssystemen.

Producten home Pro.Lean Progea

Movicon Pro.Lean

Movicon Pro.Lean is ontworpen om ervoor te zorgen dat alle prestatiegegevens, verzameld door het productiesysteem, perfect worden weergegeven. Weergave gebeurd op realtime dashboards en analytische rapporten met grote duidelijkheid. Deze essentiële gegevens helpen u te bepalen welke de meest geschikte manieren zijn om verliezen in de productie te verminderen en de omzet te verhogen.

Producten home Pro.Energy Progea

Movicon Pro.Energy

De implementatie van energiebeheersystemen is snel belangrijker geworden in de wereld van vandaag. Om te helpen doelen te bereiken om efficiënter te worden en het energieverbruik te verminderen. Dat een groot percentage van de bedrijfskosten en het gebouwbeheer vormt. Pro.Energy© helpt energiemanagers en andere gebruikers bij het analyseren van de bedrijfsconsumptie om energie-efficiëntie te beheren door middel van valide besluitvormingsstrategieën.

Producten home Movicon BA Progea

Movicon BA

SCADA technologie voor de “Building Automation”. Met Movicon.ba software worden uw supervisie activiteiten voor gebouwen met meer openheid en schaalbaarheid mogelijk dan met andere software. Movicon.ba biedt alle voordelen van moderne software met zeer flexibele oplossingen.

Producten home Progea Cloud.Databoom Progea

Progea Cloud.databoom

Eindelijk is er een IoT-oplossing die de automatiseringsconnectiviteit vereenvoudigt. Progea Cloud.DataBoom ontworpen om gegevens te verzamelen en Business Analytics te beheren.

Producten home Connext Progea

Connext

Connext is een OPC UA server die een groot aantal protocollen ondersteunt, van zowel het industriële type of voor de infrastructuur in gebouwen. Het ondersteunt geavanceerde functies zoals Gateway, Historian / Data Loggers, redundantie, OPC UA server, client IIoT protocollen en nog veel meer. 

De producten

Logo Movicon11.6
Logo Movicon.NExT
Logo Movicon PRO.Lean
Logo Movicon PRO.Energy
Logo Movicon BA
Logo Progea Cloud Databoom
Logo Connext

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie