BACnet Routers

Header BASautomation

De BASrouters zijn multi-netwerk routers die worden gebruikt om berichten te routeren tussen BACnet/IP, BACnet Ethernet en BACnet MS/TP netwerken. Er zijn drie versies beschikbaar: twee op DIN-rail gemonteerde units voor vaste installaties en een draagbare unit voor de inbedrijfstelling en het oplossen van problemen.

Productoverzichtpagina BASautomation BASrouter BACnet Routers

BASrouter

De BASrouter wordt gebruikt om berichten te routeren tussen BACnet/IP, BACnet Ethernet en BACnet MS/TP netwerken. Het ondersteunt 5 BBMD berichten. Deze compacte DIN-rail gemonteerde unit wordt gebruikt voor vaste installaties.

Productoverzichtpagina Portable BASrouter BACnet Routers

Portable BASrouter

De Portable BASrouter wordt gebruikt om berichten te routeren tussen BACnet/IP, BACnet Ethernet en BACnet MS/TP netwerken. Het draagbare apparaat wordt gebruikt voor de inbedrijfstelling en het oplossen van problemen.

Productoverzichtpagina BASrouterLX BACnet Routers

BASrouterLX

De BASrouterLX is een high performance router die gebruikt wordt om berichten te routeren tussen BACnet/IP, BACnet Ethernet en BACnet MS/TP netwerken. Hij ondersteunt 50 BBMD berichten en heeft een krachtigere processor en geheugen. De op DIN-rail gemonteerde unit wordt gebruikt voor vaste installaties.

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie

Aanmelden nieuwsbrief