FEAS

Krachtige industriële power supplies

FEAS biedt verschillende soorten voedingenDC-DC-convertersDC-UPSEMC-filters, koppelingen, verschillende functionele modules en nog veel meer vermogenselektronica. Deze producten worden ontwikkeld en geproduceerd, volgens ISO 9001 en specificaties volgens VDE, EN, UL, CSA, NEMA , in het hoofdkantoor in Ahrensburg, Duitsland. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteit en de nieuwste veiligheidsnormen. Voedt bijvoorbeeld uw remote access router.

Productoverzicht FEAS Industriele voedingen

Industriële voedingen

Een voeding is een elektronisch apparaat dat elektrische energie levert aan een elektrische belasting. De primaire functie van een voeding is om de ene vorm van elektrische energie om te zetten in een andere daarom worden voedingen dan ook wel elektrische stroomomvormers genoemd. Alle voedingen hebben een voedingsingang die energie ontvangt van de energiebron en een vermogen dat energie levert aan de belasting.

Productoverzicht FEAS ASi voedingen

Voedingen voor ASi bussen

AS-interface (Actuator Sensor Interface, ASi) is een industrieel netwerkprotocol dat wordt gebruikt in een PLC, DCS en pc-gebaseerde automatiseringssystemen. Het is ontworpen voor het aansluiten van eenvoudige I/O-apparaten in het veld, zoals actuatoren, sensoren, roterende encoders, analoge ingangen en uitgangen en drukknoppen in afzonderlijke productie- en procestoepassingen met behulp van een enkele 2 geleiderkabel.

Productoverzicht FEAS Gebufferde voedingen

Gebufferde voedingen

Door het bufferen van belastingstromen tijdens lijnspanningsfouten, piekbelastingen of schakelhandelingen kunnen storingen bij de besturing, veroorzaakt door korte black-outs, worden vermeden. De ingebouwde buffercondensatoren omzeilen korte stroomstoringen en leveren de verbruiker energie, wat een constante stroomvoorziening garandeert. De geïntegreerde buffercondensatoren slaan energie op zolang de DC-voedingsspanning beschikbaar is om deze aan de consument te leveren in geval van een stroomstoring.

Productoverzicht FEAS voedingen (IP65-68)

Voedingen (IP65/IP68)

Een voeding is een elektronisch apparaat dat elektrische energie levert aan een elektrische belasting. De primaire functie van een voeding is om de ene vorm van elektrische energie om te zetten in een andere en als een resultaat worden voedingen soms ook elektrische stroom omvormers genoemd. Alle voedingen hebben een voedingsingang die energie ontvangt van de energiebron en een vermogen dat energie levert aan de belasting. De IP-klasse definieert de bescherming van elektrische apparatuur tegen contact met vreemde voorwerpen en water.

Productoverzicht voedingen 19-inch

Voedingen 19 inch rack

Een voeding is een elektronisch apparaat dat elektrische energie levert aan een elektrische belasting. De primaire functie van een voeding is om de ene vorm van elektrische energie om te zetten in een andere en als een resultaat worden voedingen soms ook elektrische stroom omvormers genoemd. Alle voedingen hebben een voedingsingang die energie ontvangt van de energiebron en een vermogen dat energie levert aan de belasting. De 19 inch versies passen perfect in 19 inch rekken.

Productoverzicht voedingen voor LED toepassingen

Voedingen voor LED

Een voeding is een elektronisch apparaat dat elektrische energie levert aan een elektrische belasting. De primaire functie van een voeding is om de ene vorm van elektrische energie om te zetten in een andere en als een resultaat worden voedingen soms ook elektrische stroom omvormers genoemd. Alle voedingen hebben een voedingsingang die energie ontvangt van de energiebron en een vermogen dat energie levert aan de belasting. Deze voedingen zijn geschikt voor toepassingen met LED’s.

Bekijk gehele portfolio van FEAS…

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie