FEAS

Krachtige industriële power supplies

Krachtige en robuuste elektronische componenten voor industrieel gebruik

FEAS voedingen voor DIN-rail of wand, SMPS, UPS, EMC-filters, koppelingen, redundantiemodules…

FEAS GmbH heeft een breed assortiment krachtige elektronische componenten voor een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening van uw installaties en systemen. U vindt hier hoogwaardige voedingen, schakelende voedingen (SMPS), DIN-rail voedingen, DC-DC converters, DC UPS, EMC-filters, koppelingen, redundantiemodules en diverse functiemodules.

Robuust tegen stof, vocht, extreme temperaturen en trillingen

FEAS GmbH is gespecialiseerd in elektrische componenten voor veeleisende industriële toepassingen. Volledig ingekapseld in hoogwaardige aluminium of polycarbonaat behuizingen zijn de robuuste componenten tropisch en optimaal beschermd, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden. Noch hoge luchtvochtigheid, noch extreme stof of sterke trillingen kunnen de vermogenselektronica beschadigen.

Benieuwd naar de INDUSTRIELE VOEDINGEN?

Heeft uw nog een vraag voor ons? Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Groot productassortiment – Made in Germany

Met ons hoofdkantoor in de buurt van Hamburg ontwikkelen en produceren ze onder meer dan 800 verschillende producten volledig in Duitsland. Ze zijn zorgvuldig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de nieuwste veiligheidsnormen.

FEAS portfolio

Bekijk het complete portfolio industriële voedingen en meer op de website van FEAS.

Productbanner Home FEAS

FEAS PRODUCTEN UITGELICHT

Productbanner FEAS Industriële voedingen

Gelijkgericht, afgevlakt, lineair geregeld of geschakelde

Industriële voedingen

Talrijke voedingen die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing. Koop voedingseenheden voor schakelkasten, onderverdeling, onderbrekingsvrije voedingen, voedingseenheden met DIN-rails of voedingseenheden met een extreem hoge beschermingsgraad.

Productbanner FEAS Asi voedingen

Werken eenvoudig samen met componenten van andere fabrikanten

Voedingen voor Asi bussen

Speciale geschakelde voedingen (SMPS) waarvan de interface ASi-gecertificeerd is. De krachtige en robuuste ASi geschakelde voedingen zijn ideaal voor het voeden van gevoelige belastingen in zware industriële omgevingen.

Productbanner FEAS Gebufferde voedingen

Bescherm uw systemen tegen stroomstoringen

Gebufferde voedingen

De gebufferde netvoedingen zijn onderbrekingsvrije voedingen (DC UPS) met batterijen. De ingebouwde accu’s garanderen een overbrugging om uw verbruikers ook bij stroomuitval te beschermen – afhankelijk van het apparaat binnen enkele seconden tot maximaal 2 uur.

Productbanner FEAS IP65 & IP68 voedingen

Voeding bestand tegen trillingen, tropisch, IP65 tot IP68K

IP65/68 voedingen

Krachtige en bijzonder robuuste voedingen voor zware industriële omgevingen. De elektronica is volledig ingekapseld in gegoten hars en omhuld met een aluminium behuizing. Dit zorgt voor een hoge trilling bestendigheid, stofbescherming en vochtbescherming.

Productbanner 19 inch rack voeding

Voedingen voor in een 19″ rack

19 inch rack voedingen

De behuizing van deze krachtige en robuuste schakelende voeding is ontworpen voor installatie in 19 inch racks. De functionele en stabiele aluminium behuizingen zijn gemaakt in de 3RU 8HP versie.

Productbanner LED voedingen

Ideaal voor het voeden van LED displays en schakelkasten

Voedingen voor LED

De geschakelde LED voedingen voorzien LED-displays van een gestabiliseerde uitgangsspanning. Bijzonder geschikt voor de energievoorziening van uw LED-billboards of andere toepassingen met LED.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven