mbNETFIX Lite Manager Mapview
Configureer eenvoudig en snel uw automation firewall

mbNETFIX Lite Manager

De mbNETFIX Lite Manager software is de tool voor de configuratie van de mbNETFIX automation firewall. De mbNETFIX Manager Lite is beschikbaar voor download (link beschikbaar na aankoop). Met de software beschikt u over het volledige functionele bereik van de hardware. In de learning mode, registreert de firewall alle verbindingen.

Op basis van de vastgelegde pakkettabel beslist de gebruiker welke verbindingen zijn toegestaan en blokkeert alle andere verbindingen. Hij wordt eenvoudig ondersteund door de MapView functie. Deze unieke grafische weergave toont de gebruiker in een oogopslag welke verbindingen momenteel in de firewall zijn geconfigureerd en welke netwerkdeelnemers zijn gedetecteerd. 

Daarnaast kunnen de netwerkarchitectuur en -activiteiten worden gedocumenteerd. Om dataverkeer te beheren, kan de industriële firewall toegestaan en verboden dataverkeer filteren op basis van de bron MAC/IP-adressen, bestemming MAC/IP-adressen en poorten. Natuurlijk zijn alle andere firewall-functies zoals NATport forwarding en routing ook geïmplementeerd.

Met de software beschikt u over het volledig functionele bereik van de hardware. In de learning mode registreert de firewall alle verbindingen. Op basis van de vastgelegde pakkettabel beslist de gebruiker welke verbindingen zijn toegestaan en blokkeert de gebruiker alle verboden verbindingen. Het wordt eenvoudig ondersteund door de MapView functie. Deze uniek grafische weergave laat de gebruiker in een oogopslag zien welke verbindingen momenteel in de firewall zijn geconfigureerd en welke netwerkdeelnemers zijn gedetecteerd. Daarnaast worden de netwerkarchitectuur en -activiteiten gedocumenteerd.

Om dataverkeer te beheren filtert de industriële firewall toegestaan en verboden dataverkeer op basis van de bron MAC/IP-adressen, bestemming MAC/IP-adressen en poorten. Natuurlijk zijn alle andere firewall functies zoals NAT, port forwarding en routing ook geïmplementeerd.

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

3+1 Gebruikerstoegang niveau’s

mbNETFIX Lite Manager Gebruikerstoegang niveau Administrator

Administrator

Volledige toegang tot de apparaat- configuratie en de mogelijkheid om projecten te exporteren voor gebruikers met meer beperkte toegangen.

mbNETFIX Lite Manager Gebruikerstoegang niveau Operator

Operator

Kan routeringtabellen, NAT instellingen en filterregels wijzigen. Maar geen bedieningsmodus voor systeeminstellingen, LAN of WAN adressen.

mbNETFIX Lite Manager Gebruikerstoegang niveau Factory Reset

Factory Reset

Kan het apparaat alleen herstellen naar fabrieksinstellingen of vereist het visuele en fysieke toegang tot het apparaat om dit te doen.

mbNETFIX Lite Manager Gebruikerstoegang niveau Viewer

Viewer

Heeft volledige weergavetoegang maar kan geen wijziging aanbrengen (diagnostische gebruiker).

Gemakkelijk, snel en veilig te configureren

Stap 1

Bereidt een project voor en laadt de configuratie op het apparaat.

Configuratie stap 1

Stap 2

Ga online met de firewall en pas indien nodig de instellingen aan.

Configuratie stap 2

Stap 3

Deel het project eenvoudig en veilig in een gecodeerde container.

Configuratie stap 3

Een downloadlink voor mbNETFIX Lite Manager wordt geleverd bij de bestelling van een apparaat

Technical Data mbNETFIX

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven