CTRLink®

Networking for Automation

Ethernet blijft zich ontwikkelen als het voorkeursnetwerk voor automatiseringssystemen. CRTLink biedt de oplossing.

CTRLink Ethernet oplossingen

Ethernet blijft zich ontwikkelen als het voorkeursnetwerk voor automatiseringssystemen vanwege de hoge snelheid, de bekendheid bij gebruikers en de mogelijkheid om eenvoudig verbinding te maken met het internet. Maar de omgeving kan veeleisend zijn. De apparatuur moet robuust, betrouwbaar en eenvoudig te installeren, te onderhouden en te gebruiken zijn. Het moet de juiste wettelijke goedkeuringen hebben en, in sommige gevallen, bestand zijn tegen barre buitentemperaturen. Kantoorapparatuur, met zijn frequente modelwisselingen en onhandige montage, is niet opgewassen tegen deze veeleisende behoeften.

Header CTRLink

CTRLink is ontworpen voor onbemand gebruik in omgevingen die niet geschikt zijn voor kantoorapparatuur. Het overwint de uitdagingen van Ethernet voor de automatiseringsprofessional door middel van gemakkelijke montage in regelpanelen, laagspanningsbekabeling, verbeterde EMC-conformiteit en betrouwbaarheid.

Alle CTRLink behuizingen zijn van metaal en bedoeld voor directe montage op panelen of DIN-rails. Metalen DIN-railklemmen voorkomen beschadiging tijdens de installatie. De meeste producten kunnen een gemeenschappelijke 24 VAC/VDC voedingsbron delen met andere automatiseringsapparatuur, zodat er geen speciale transformator nodig is. De meeste modellen hebben voorzieningen voor redundante stroombronnen voor back-upstrategieën in kritieke toepassingen.

Benieuwd naar WAT DE CONTEMPORARY CONTROLS
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de deze oplossingen?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

CTRLINK PRODUCTEN

CTRLink Productbanner Unmanaged Switch

CTRLink unmanaged switches

UNMAGAGED SWITCH

Unmanaged switches voldoen, mede door de plug-and-play optie, aan de behoefte voor eenvoudige systemen. Deze producten werken “out of the box” en kunnen zonder enige configuratie in gebruik worden genomen.

CTRLink Productbanner Diagnose Switch

Ideaal voor het oplossen van netwerkproblemen

DIAGNOSE SWITCH

Skorpion Diagnostic Switches helpen de gebruiker bij het oplossen van problemen met netwerken door een netwerk sniffer zoals Wireshark® aan te sluiten op een ongebruikte poort op de switch en al het verkeer op het netwerk te observeren.

CTRLink Productbanner Power Over Ethernet poe

Voeg stroom toe aan de Ethernet bekabeling

POWER OVER ETHERNET (POE)

Power-over-Ethernet (PoE) apparatuur voegt stroom toe samen met data aan de Ethernet bekabeling, zodat apparaten zoals bewakings- en toegangscontrole systemen kunnen worden gevoed via standaard Ethernet bekabeling.

Productbanner Media Convertor

Voor commerciële en industriële Ethernet toepassingen

MEDIA CONVERTOR

Maakt de conversie van een Ethernet koper segment naar glasvezel eenvoudig. Door het gebruik van full duplex met 100 Mbps levert het de hoogst mogelijke prestaties op 100 Mbps verbindingen.

Productbanner IP router

Verbind verschillende IP netwerken met elkaar

IP ROUTERS

Terwijl Ethernet switches een enkel Ethernetnetwerk uitbreiden, verbinden Skorpion IP routers twee IP (Internet Protocol) netwerken met elkaar en blokkeren daarbij al het andere verkeer via een bekabelde of draadloze verbinding. 

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technisch updates van onze leverancier Contemporary Controls.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven