Contemporary Controls nieuws

Feature image Blog - Inzicht in de VPN opties van Contemporary Controls

Inzicht in de VPN opties van Contemporary Controls

Een virtueel privé netwerk (VPN) kan veilige toegang bieden tot afgelegen werklocaties en geeft systeemintegratoren de flexibiliteit om systemen te controleren en te onderhouden vanuit hun eigen huis of kantoor. Het kan echter verwarrend zijn om te beslissen welke VPN voor u geschikt is. Welke VPN dienst moet ik gebruiken? Wat zijn de kenmerken, mogelijkheden en beperkingen? Kan ik mijn eigen VPN onderhouden?

Lees verder
Feature image Blog - Inzicht in Self-Hosted veilige VPN

Inzicht in “Self-Hosted” veilige VPN communicatie op afstand over het internet

Toegang tot machines op externe locaties via het internet kan een uitdaging zijn, omdat firewalls berichten blokkeren die afkomstig zijn van het internet. Hoewel het mogelijk is om poorten in de firewall te openen door gebruik te maken van Port Forwarding, zijn IT professionals terughoudend om de veiligheid van hun netwerk in gevaar te brengen. En weigeren meestal dit soort verzoeken.

Lees verder
Feature image Blog - Kenmerken IP routers

Kenmerken IP routers – Gatewayadres en masquerade

Om met behulp van een IP router berichten over verschillende subnetten te verzenden, biedt het IP apparaat de mogelijkheid om een gatewayadres in te stellen. Communicatiepakketten die voor andere IP apparaten op hetzelfde subnet bestemd zijn, worden rechtstreeks verzonden. Maar om met een apparaat op een ander IP netwerk te communiceren, moet het bericht naar de IP router worden gezonden, zodat deze het bericht naar het andere netwerk kan doorsturen.

Lees verder
Feature image Blog - Verbeterde functionaliteit voor BASgatewayLX

Verbeterde functionaliteit voor BASgatewayLX

Er is nieuwe firmware beschikbaar voor de BASgatewayLX, die een betere beveiliging biedt. De Modbus naar BACnet gateway is een populaire keuze voor systeemintegratoren. Omwille van zijn gebruiksgemak en de beschikbaarheid van gedefinieerde profielen voor apparatuur zoals energiemeters, boilers en chillers. Firmware 2.0.19 biedt extra functionaliteit en gebruiksgemak.

Lees verder
Feature image Blog - Thermostaatverbinding met BACnet

Thermostaatverbinding met BACnet/IP via een Wi-Fi verbinding

De BASstat draadloze communicerende thermostaten zorgen voor een moeiteloze integratie in BACnet/IP netwerken, maar de prestaties van de Wi-Fi router of het toegangspunt bepaalt hoeveel Wi-Fi clients, zoals de BASstat Wi-Fi thermostaat, er tegelijkertijd verbinding mee kunnen maken. Systeemintegrators moeten de Wi-Fi signaalsterkte meten om de mogelijkheden van BASstat volledig te benutten.

Lees verder
Feature image Blog - Inzicht in IP Router Firewall instellingen

Inzicht in IP Router Firewall instellingen

IP routers verbinden twee Internet Protocol (IP) netwerken met elkaar, waarbij het juiste verkeer wordt doorgelaten en al het andere verkeer wordt geblokkeerd, hetzij via een bekabelde, hetzij via een draadloze verbinding. Functies zoals een firewall maken de WAN verbinding zo veilig mogelijk, maar de juiste instelling van de firewall is een vaak voorkomend probleem bij de installatie van een IP router.

Lees verder

4S Industrie B.V.

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Logo Teamviewer Quick Support