Contemporary Controls

Biedt oplossingen voor uw automatiseringsbehoeften

Contemporary Controls ontwerpt en produceert de systeembouwstenen voor netwerken, integreren en besturen van automatiseringsprocessen waarbij prestaties en betrouwbaarheid belangrijk zijn. De producten zijn gebaseerd op open technologieën zoals ARCNET, BACnet®, Controller Area Network (CAN), Ethernet, Modbus®, Niagara Framework® en Sedona, en zijn typisch te vinden in de gebouw- en industriële automatiseringsindustrie.

Header Contemporary Controls Ethernet

Onze klanten zijn systeemintegratoren, aannemers en mechanische en besturingstechnische OEM’s die op zoek zijn naar eenvoudige en betrouwbare netwerk- en besturingsproducten van een betrouwbare bron. Met het hoofdkantoor in de VS hebben ze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en China met eigen locaties en vele sales partners als 4S industrie in de rest van de wereld, met zelfbouw in de VS en China.

Producten

Productoverzichtpagina Unmanaged Switches

Unmanaged switch

Plug-and-play unmanaged switches kunnen zonder aanpassingen in gebruik worden genomen en bieden een eenvoudige, kosteneffectieve methode voor het uitbreiden van Ethernet netwerken. Sommige modellen zijn voorzien van functies zoals auto-MDIX en auto-negotiation.

Productoverzichtpagina Diagnose Switches

Diagnose switch

De diagnose switch behoudt alle deugden van een switch met één uitzondering: geen address learning. Alle berichten -directed, multicast, broadcast- worden overspoeld naar alle poorten op de switch waardoor een protocol-analyzer tool zoals Wireshark de mogelijkheid heeft om al het verkeer op het netwerk te observeren.

Productoverzichtpagina Media Convertors

Media convertor

Media converters bieden de laagste latentie omdat het pure media converters zijn en geen twee poorts switches. Conversie van koper naar glasvezelbekabeling is mogelijk zonder het verlies van autonome onderhandelingseigenschappen.

Productoverzichtpagina Power over Ethernet (PoE)

Power over Ethernet (PoE)

Power over Ethernet biedt data en voeding via één kabel, waardoor er geen extra voedingen nodig zijn voor apparaten met Ethernet ondersteuning die op uitdagende locaties worden geplaatst, zoals draadloze toegangspunten of IP-camera’s aan het plafond of in de buitenlucht.

Categorie IP routers Contemporary Controls

IP Routers

Terwijl Ethernet switches een enkel Ethernetnetwerk uitbreiden, verbinden Skorpion IP routers twee IP (Internet Protocol) netwerken met elkaar en blokkeren daarbij al het andere verkeer via een bekabelde of draadloze verbinding. Ethernet-naar-ethernet (LAN-LAN) of Ethernet-naar-modem (LAN-WAN) routering is mogelijk met externe DSL- of kabelmodems.

Productoverzichtpagina BASautomation

BAS automation

BACnet is het meest populaire open protocol in gebouwautomatisering. Contemporary Controls onderschrijft het “open control” concept en de BASautomation lijn van BACnet producten biedt open oplossingen bij de implementatie van netwerkbesturingen in gebouwen.

Bekijk gehele portfolio van Contemporary Controls…

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie