Contemporary Controls

Oplossingen voor uw automatiseringsbehoeften

Ethernet & BACnet oplossingen voor de industriële- en gebouwautomatisering.

Wie zijn ze

Contemporary Controls ontwerpt en produceert de systeembouwstenen voor netwerken, integreren en besturen van automatiseringsprocessen waarbij prestaties en betrouwbaarheid belangrijk zijn. De producten zijn gebaseerd op open technologieën zoals ARCNET, BACnet®, Ethernet, Modbus®, Controller Area Network (CAN), Niagara Framework® en Sedona, en zijn typisch te vinden in de industriële- en gebouwautomatisering. .

De klanten zijn systeemintegratoren, aannemers en mechanische en besturingstechnische OEM’s die op zoek zijn naar eenvoudige en betrouwbare netwerk- en besturingsproducten van een betrouwbare bron. Met het hoofdkantoor in de VS hebben ze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en China met eigen locaties en vele sales partners als 4S industrie in de rest van de wereld, met zelfbouw in de VS en China.

Header Contemporary Controls

Benieuwd naar WAT DE CONTEMPORARY CONTROLS
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de deze oplossingen?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Wat ze ontwerpen, maken ze

Ze hebben twee productielocaties, een in Downers Grove, Illinois en de andere in Suzhou, China. Beide vestigingen zijn ISO9001:2015 geregistreerd en staan onder toezicht van Underwriters Laboratories (UL). De leverancier produceert niet alleen zelf, maar koopt ook aanvullende netwerk- en besturingsproducten in voor het gemak van onze klanten.

De Amerikaanse vestiging beschikt over moderne Panasonic multifunctionele SMT-proceslijnen (surface-mount technology) voor de productie van geavanceerde, loodvrije printplaatassemblages (PCBA’s) met hoge dichtheid en ball-grid-array (BGA) componenten. Deze PCBA’s worden vervolgens in hun behuizingen geïnstalleerd, getest en in hun definitieve verpakking opgeslagen in een milieugecontroleerd magazijn, klaar voor wereldwijde verzending.

Terwijl de Amerikaanse vestiging ideaal is voor het maken van prototypes en het produceren van grote volumes Made in USA-producten, is de Chinese vestiging met haar sourcingpartners beter geschikt voor grote volumes low-mix productie. Op beide locaties wordt intellectueel eigendom beschermd.

Contemporary Controls portfolio

Bekijk het complete portfolio op de website van Contemporary Controls.

Logo Over Ons Contemporary Controls

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technisch updates van onze leverancier Contemporary Controls.

PRODUCTEN CONTEMPORARY CONTROLS

Productbanner BASautomation

Building on BACnet®

BASautomation®

BACnet® (Building Automation and Control Network) is het meest populaire open protocol in gebouwautomatisering en energiesystemen. Wat uw applicatie ook nodig heeft, de BASautomation serie heeft een oplossing.

Productbanner CTRLink

Networking for Automation

CTRLink®

Ethernet blijft zich ontwikkelen als het voorkeursnetwerk voor automatiseringssystemen. CTRLink is ontworpen voor onbemand gebruik in omgevingen die niet geschikt zijn voor kantoorapparatuur. Het overwint de uitdagingen van Ethernet.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven