Movicon

SCADA software

Innovatieve, flexibele SCADA oplossingen om de algehele effectiviteit van de apparatuur in uw fabriek te bewaken, te analyseren en om optimale prestaties te bereiken.

Schaal op van klein IIoT naar volledige fabrieksbesturing en -bewaking

De moderne industrie is afhankelijk van steeds complexere SCADA oplossingen die naadloos diverse systemen en bedrijfsmiddelen integreren. Vaak over grote geografische gebieden en altijd een robuuste cyberdefensie behouden. Het Movicon industriële softwareplatform levert de volgende generatie SCADA/HMI connectiviteit en bedienbaarheid via modulaire, schaalbare en veilige interfaces die u helpen uw activiteiten en efficiëntie te optimaliseren vanaf elke locatie en elk apparaat.

Benieuwd naar de MOVICON SOFTWARE?

Een demo door de specialisten van Movicon? Heeft uw een vraag voor ons? Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Software technologie voor industrie 4.0

Productbanner Movicon.NExT scada

Het universele softwareplatform voor Industrie 4.0

Movicon.NExT

Een modulair, schaalbaar softwareplatform voor moderne SCADA/HMI dat een open, veilige integratie van geautomatiseerde systemen in elke branche mogelijk maakt.

Productbanner Connext scada

De ideale OPC UA server voor Industrie 4.0 systemen

Connext

Een gateway-communicatiecentrum voor M2M-, cloud- en IIoT-connectiviteitssystemen dat het verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens vergemakkelijkt.

Productbanner Pro.Lean

Software voor fabrieksanalyse

Pro.Lean

Verminder verspilling en verhoog de winstgevendheid met de Pro.Lean Movicon.NExT module, die real-time productie- en prestatiegegevens verzamelt.

Productbanner Pro.Energy

Een softwareoplossing voor efficiëntie en duurzaamheid

Pro.Energy

Gespecialiseerde tools voor het analyseren van energieverbruik en het sturen van besluitvorming rond duurzaamheids- en efficiëntiestrategieën.

Productbanner Movicon 11.6

Krachtige, schaalbare en flexibele SCADA software

Movicon 11.6

De oorspronkelijke SCADA technologie die een flexibele, open architectuur in XML biedt voor een innovatieve, schaalbare ontwikkelomgeving.

Productbanner Movicon HMI

Platform overschrijdende en schaalbare Web HMI technologie

Movicon HMI

Visualisatiemogelijkheden waarmee technici elk automatiseringssysteemproject kunnen ontwikkelen, delen, overdragen en opschalen, van kleine HMI’s tot control rooms.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven