Voor besturingskasten met beperkte inbouwdiepte en bedradingssystemen

Productpagina BAS Switch

Productoverzicht BAS Switch

 • Compacte bouwvorm
 • Conform 10BASE-T/100BASE-TX
 • Auto-MDIX poorten
 • Auto-negotiated datasnelheid, duplex en flow control
 • Paneel- en DIN-rail monteerbare versies
 • Wordt gevoed door een ongeregelde gelijkstroombron (10-36 V) of een wisselstroombron (8-24 V, 47-63 Hz)
 • Full of half-duplex
 • Activiteit/link en datasnelheid LED’s
 • Industriële omgeving EMC
 • CE-markering
 • UL 508 Lijst, C-UL Industrial Control Equipment

Productdetails van de BAS Switch

Er is een groeiende behoefte aan Ethernet switches in veel van de nieuwe gebouwautomatiseringssystemen (BAS). De Plug-and-Play (PnP) EIBA switches van Contemporary Controls bieden de benodigde functionaliteit, montagegemak en robuustheid om deze toepassingen in te vullen. De populaire EIBA5-100T die is ontworpen voor paneelmontage wordt aangevuld met zijn DIN-rail variant, de EIBA5-100T/R.

De compacte en goedkope EIBA switches maken gebruik van switch-technologie en bieden vijf 10/100 Mbps afgeschermde RJ-45 poorten. Elke poort is Auto-MDIX conform en kan functioneren als een uplinkpoort, waardoor er geen crossoverkabels nodig zijn. Alle poorten onderhandelen automatisch over datasnelheid, duplex en flow control.

EIBA switches pakken een belangrijk probleem aan in gebouwautomatiseringssystemen en dat is comfortabele montage in bedieningspanelen. Office-grade apparatuur is bedoeld voor desktops, die een aparte voeding nodig hebben die gevoed wordt door een 120/230 Volt AC netstroomcircuit. In deze situatie zou een plaat worden geconstrueerd om het apparaat te monteren en zou een stopcontact worden geïnstalleerd in het bedieningspaneel. De EIBA switches worden echter in subpanelen gemonteerd en werken met dezelfde bron die andere BAS apparatuur van stroom voorziet.

Deze apparaten accepteren een breedband, laagspanning AC- of DC-voedingsbron.

De LED’s op deze apparaten zijn beschikbaar voor de technicus voor het eenvoudig oplossen van netwerkproblemen. Op het label op het apparaat kan worden beschreven, zodat de poortverbindingen kunnen worden gedocumenteerd met betrekking tot de locatie van de aangesloten apparatuur. Elke LED bij de poort brandt continu als er een verbinding bestaat, knippert om de activiteit aan te geven en toont de datasnelheid per kleur: groen voor 100 Mbps en geel voor 10 Mbps. Er is één voedings-LED voorzien.

In tegenstelling tot kantoorapparatuur zijn EIBA units ontworpen voor commerciële en industriële toepassingen. De switches hebben een breder bedrijfstemperatuurbereik en voldoen aan de wereldwijde normen voor industriële elektromagnetische compatibiliteit, zodat er geen zorg hoeft te worden besteed aan de installatie ervan in ruwe omgevingen. Ze staan op de UL 508-lijst voor industriële regelapparatuur.

EIBA switches werken met elke Ethernet toepassing zoals BACnet/IP, BACnet/Ethernet en Metasys.

Benieuwd naar WAT DE CONTEMPORARY CONTROLS
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de deze oplossingen?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Bestelinformatie BAS Switch Series

ArtikelcodeOmschrijvingWebshop
EIBA5-100T5-Poort 10/100Mbps paneelmontage BAS SwitchBestellen
EIBA5-100T/R5-Poort 10/100Mbps DIN-rail montage BAS SwitchBestellen

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven