MB connect line

Uw expert voor

Secure Remote Access, Industrial Iot, Industrial Security & Ethernet Solutions.

Uw machines wereldwijd verbonden
Beheer uw wereldwijd geïnstalleerde machines rechtstreeks vanaf uw bureau. Maar met de hoogst mogelijke beveiliging.

Klaar eenvoudig de IIoT klus
Lees meer over onze oplossingen voor het ontwikkelen van uw nieuwe digitale diensten. Laat je concept werkelijkheid worden met ons. Altijd perfect verbonden met onze complete oplossing.

Security is our Promise
Wij staan voor de uitbreiding van IT beveiliging in de productieomgeving. Met onze producten en oplossingen bereikt u een soepele en veilige IT/OT integratie.

EEN TEAM VAN GETRAINDE IT/OT BEVEILIGINGSDESKUNDIGEN

Bij MB connect line zijn we van mening dat IT beveiliging een essentieel onderdeel moet zijn van elk OT product, -systeem of -workflow. De sleutel tot het verbeteren van de beveiliging van onze industrie is om te profiteren van de expertise van OT leveranciers en IT beveiliging te integreren in onze OT producten en -oplossingen.

Wij geloven dat een succesvolle IT/OT integratie betekent dat IT beveiliging opgaat in OT workflows.

WE HELP YOU TO SECURE YOUR FACTORY

IT beveiliging vereist een verandering en een meer coöperatieve benadering in de manier waarop industriële producten en oplossingen worden gemaakt. Daarom zorgen we er bij de ontwikkeling van onze producten voor dat we de principes van “Security by Design” volgen en de aanbevelingen van beveiligingsautoriteiten wereldwijd implementeren, zoals het Duitse BSI en het Europese ENISA.

Daarom introduceert de MB connect line regelmatig innovaties en stelt nieuwe normen voor veilige OT producten, zoals Secure Elements in hardware, individuele unieke wachtwoorden en SIMPLY.connect.

Door actieve deelname aan de Duitse “TeleTrusT” organisatie en aan verschillende werkgroepen van de “European Cyber Security Organization (ECSO)”, draagt het management van MB connect line bij aan het vormgeven van de toekomst van beveiliging in onze industrie.

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

PRODUCTEN & DIENSTEN

Productbanner Red Lion Secure Remote Access

Uw machines en installaties wereldwijd verbonden

REMOTE ACCESS

Beheer uw wereldwijd geïnstalleerde machines, installaties of gebouwbeheersystemen direct vanaf uw bureau. Krijg bovendien ook snel de alarmeringen uit de machine

Productbanner Red Lion Industrial IoT

Uw machine data veilig naar de cloud

INDUSTRIAL IOT

Lees meer over onze oplossingen voor de ontwikkeling van uw nieuwe digitale diensten. Laat uw ontwerp met ons werkelijkheid worden. Altijd perfect genetwerkt met onze complete oplossing.

Productbanner Red Lion Industrial Firewall

Beveilig uw machinenetwerk

INDUSTRIAL FIREWALL

Wij staan voor de uitbreiding van de IT beveiliging in de productieomgeving. Met onze producten en oplossingen bereikt u een soepele en veilige IT/OT integratie.

Productbanner Red Lion Ethernet Solutions

Managed & Unmanaged Switches

ETHERNET SOLUTIONS

De robuuste industriële Ethernet switches zijn ontworpen voor uiteenlopende netwerken. Redundantie in combinatie met robuuste betrouwbaarheid zorgen ervoor dat kritieke infrastructuren 24 uur per dag blijven werken.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates van onze leverancier MB connect line.

Banner home Security

Security

Voor MB connect line als fabrikant is het belangrijk dat hun ontwikkelaars getraind zijn om ‘Security by Design’ uit te oefenen. Hiervoor werken ze samen met grote overheidsinstanties als het gaat om cybersecurity.

Banner home Kwaliteit

Kwaliteit

De producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Om de economische keten in stand te houden, zorgen zij waar mogelijk voor regionale  leveranciers. Bij het kiezen van de partners hechten zij een bijzonder belang aan betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Banner home Applicaties

Applicaties

Lees meer over de diverse applicatievoorbeelden van de secure Remote Access, IIoT en Industrial Firewall oplossingen van MB connect line. Denk hierbij aan remote access van uw machine of installatie, secure IIoT met Edge IoT, mbWEB2go sessies, M2M of bijvoorbeeld industrial security met de mbNETFIX.

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven