Software & Tools

Voor onderhoud en support op afstand

mbDIALUP, mbCHECK, SIMPLY.connect, mbWEB2go, USBoverIP & SEARCHoverIP

Inhoudsopgave Software & Tools

Voeg een header toe om te beginnen met het genereren van de inhoudsopgave

SIMPLY.connect

EEN NIEUWE ROUTER CONFIGUREREN
WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

Uitstekende oplossingen overtuigen niet alleen door hun uitstekende functionaliteit, maar ook door hun eenvoudige bediening.

SIMPLY.connect reduceert de basisconfiguratie van industriële routers tot drie eenvoudige stappen: Inloggen op het portaal, individuele barcode van de router scannen en bevestigen. Dat is alles. Dit proces werd tijdens de gehele ontwikkeling gecontroleerd door een externe IT-beveiligingsdienstverlener en als veilig geclassificeerd.

Schema SIMPLY.connect mbCONNECT24
Logo SIMPLY.connect

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

mbWEB2go

Schema mbWEB2go
Logo mbWEB2go

SECURE REMOTE ACCESS BINNEN HANDBEREIK, ZELFS VANAF EEN TABLET of smartphone

mbWEB2go is een eenvoudige webapplicatie voor de visualisatie en bediening van productie-installaties – ook via tablet en smartphone. Voor verschillende eisen (bijv. bedieningspersoneel, installatieverantwoordelijken of onderhoudspersoneel) kunnen individuele gebruikersinterfaces worden gecreëerd. Deze kunnen worden weergegeven met elke standaardbrowser – onafhankelijk van het eindapparaat.

Veilige monitoring, support en diagnose op afstand was nog nooit zo eenvoudig.

mbDIALUP

BEVEILIGDE END-TO-END VERBINDING,
VOOR ALS U ER EEN NODIG HEEFT

mbDIALUP is een beveiligde softwareclient voor het tot stand brengen van een versleutelde VPN verbinding met het machinenetwerk. Eenvoudig gezegd, u bent technisch “in hetzelfde netwerk” met uw computer voor remote maintenance en kunt uw programmasoftware gebruiken om wijzigingen aan te brengen in bijvoorbeeld het PLC programma of in de systeemconfiguratie.

  • Beveiligde VPN verbinding met uw componenten
  • Ondersteund multi-hop routing routing naar andere LAN interfaces
  • Autodiscover functies via level 2 tunneling (SEARCHoverIP) zijn beschikbaar
Schema mbDIALUP
Logo mbDIALUP

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates van onze leverancier MB connect line.

mbCHECK

mbcheck diagnose software

Diagnoseprogramma voor mbCONNECT24

Diagnoseprogramma mbCHECK voor mbCONNECT24 controleert of een verbinding met de server mogelijk is door kortstondig een VPN op te bouwen.

Deze gratis software kan ook naar de eindklant gestuurd worden om te controleren of het mogelijk is voor de routers om een verbinding op te bouwen met mbCONNECT24. Indien dit niet mogelijk is, kan de IT beheerder van het netwerk de aanpassing van te voren al uitvoeren. Dit versnelt de inbedrijfname van de router bij de eindklant.

SEACHoverIP

Scan netwerken achter de router

Het zoeken naar apparaten zonder IP-adres is meestal beperkt tot het lokale netwerk. De functie SEARCHoverIP maakt dit mogelijk, zelfs tijdens een remote access VPN verbinding. Dit is zeer nuttig bij de eerste inbedrijfstelling van controllers als deze bij levering nog geen eigen IP-adres hebben. Inbedrijfstelling en configuratie kunnen vanaf het begin al op afstand worden uitgevoerd.

Schema USBoverIP

USBoverIP

Schema USBoverIP

USB communicatie over de VPN

Met USBoverIP integreert u USB apparaten, die beschikbaar zijn op een machine of installatie, in uw remote access oplossing. U heeft toegang tot uw USB apparaat via de netwerkverbinding alsof u lokaal bent aangesloten.

Crimson 3.2

Krachtige configuratiesoftware van de nieuwe generatie voor FlexEdge® controllers

Crimson 3.2 software biedt ondersteuning voor geavanceerde netwerkmogelijkheden zoals routing, VLAN, VPN client/server en certificaatbeheer.

Daarnaast ondersteunt Crimson 3.2 meer dan 300 protocol drivers, waaronder Modbus RTU en TCP/IP, S7 communicatie. EtherNet/IP, Emerson ROC en zowel DNP3 seriële als Ethernet communicatie.

Met een intuïtieve, drag-and-drop grafische gebruikersinterface en ondersteuning voor meerdere gelijktijdige conversies, kunnen klanten vrijwel elke PLC, RTU of industriële asset eenvoudig integreren met de populairste IIoT clouds of SCADA platforms.

Crimson causes
Crimson dashboard
Crimson logo

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven