Ideaal voor het oplossen van netwerkproblemen

Productpagina Skorpion Diagnostic Switch Series

Productoverzicht Skorpion Diagnostic Switch Series

 • Plug-and-Play bediening
 • 10BASE-T/100BASE-TX /1000BASE-T
 • Afgeschermde RJ-45-connectoren
 • Auto-negotiation van snelheid en duplex
 • Auto-MDIX ondersteunt kabel inversie
 • DIN-rail montage
 • Floods messages naar alle poorten
 • Robuuste metalen behuizing
 • Diagnostische LED’s
 • Verbeterde EMC-conformiteit
 • UL 508 vermeld, c-UL vermeld, CE-markering
 • 24 VAC/VDC gevoed

Productdetails van de Skorpion Diagnostic Switch Series

Skorpion Diagnostic Switches van Contemporary Controls helpen de gebruiker bij het oplossen van problemen met Ethernetnetwerken door een netwerk sniffer zoals Wireshark® aan te sluiten op een ongebruikte poort op de switch en al het verkeer op het netwerk te observeren. Skorpion Diagnostic Switches behouden alle kenmerken van een unmanaged switch, maar functioneren als een herhalende hub waar alle ontvangen berichten naar alle andere poorten worden overspoeld. Er zijn twee 5 poorts diagnostic switches in de serie die alleen verschillen door de hoogste ondersteunde datasnelheid. De EISK5-100T-H ondersteunt 10/100 Mbps netwerken, terwijl de EISK5-GT-H ook gigabit snelheid kan ondersteunen. De EISK8-GT-H ondersteunt tot acht poorten met een snelheid van 10/100/1000 Mbps.

Een voordeel van de switch Ethernettechnologie is dat de switch gerichte berichten beperkt tot alleen de poorten die bij de communicatie betrokken zijn. Dit verbetert de totale netwerkdoorvoer doordat eindstations niet worden belast met nutteloos verkeer. Deze functie maakt echter het debuggen van protocollen moeilijk omdat een sniffer (protocolanalysator) die is aangesloten op een ongebruikte poort op de switch geen gerichte berichten van belang kan waarnemen. In het verleden was de oplossing om de schakelende hub te vervangen door een herhalende hub, maar met de Skorpion Diagnostic Switch is dit niet nodig.

De Skorpion Diagnostic Switches behouden alle deugden van switch Ethernettechnologie zoals variabele datasnelheden op individuele segmenten, auto-negotiation, Auto-MDIX maar met één uitzondering – geen address learning. Alle gestuurde berichten, multicast, en broadcast worden overstroomd naar alle poorten op de switch waardoor een sniffer of protocol analyser tool zoals Wireshark® de mogelijkheid heeft om al het verkeer op het netwerk te observeren. De Skorpion Diagnostic Switch kan permanent worden geïnstalleerd op een installatie of worden vervangen door een gewone Skorpion switch zodra een systeem in gebruik wordt genomen. Dit apparaat kan ook nuttig zijn bij het ontwikkelen van embedded Ethernet apparaten, omdat u de Skorpion Diagnostic Switch tussen twee embedded Ethernet apparaten kunt verbinden en hun berichten kunt bekijken met behulp van Wireshark®.

De Skorpion Diagnostic Switches kunnen worden gebruikt voor installaties op het bedieningspaneel waar men de mogelijkheid nodig heeft om problemen in het veld te diagnosticeren. Het kan ook gebruikt worden in een ontwikkelomgeving bij het debuggen van code. Een metalen DIN-rail clip bevestigd aan de aluminium behuizing kan de zwaarste installatie overleven. Een beschrijfbaar zijlabel geeft de installateur de mogelijkheid om de locaties van de veldbekabeling direct op de unit te documenteren.

De Skorpion Diagnostic Switch wordt gevoed door een 24 VAC ±10% of 10-36 VDC bron. Met redundante stroomaansluitingen kan een back-up stroomschema worden ondersteund. Een verwijderbare voedingsconnector vergemakkelijkt het onderhoud van het apparaat. De in de RJ-45 connector ingebouwde LED’s geven de datasnelheid en de activiteit op elk van de vijf poorten aan. Voor elke poort wordt de datasnelheid aangegeven, samen met de poortactiviteit, waardoor het oplossen van problemen met de verbinding aanzienlijk wordt vergemakkelijkt.

De Skorpion Diagnostic Switch is UL 508 Listed en c-UL Listed for Industrial Control Equipment. Hij voldoet aan CFR 47 Deel 15 Klasse A, en draagt het CE-keurmerk. Hij is RoHS-conform.

Benieuwd naar WAT DE CONTEMPORARY CONTROLS
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de deze oplossingen?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Bestelinformatie Skorpion Diagnostic Switches Series

Veeg naar links en rechts of draai mobiel voor meer informatie

ArtikelcodeOmschrijvingWebshop
EISK5-100T/HSkorpion 5-Poort 10/100Mbps Diagnostic SwitchBestellen
EISK5-GT/HSkorpion 5-Poort GigE Diagnostic SwitchBestellen
EISK8-GT/HSkorpion 8-Poort GigE Diagnostic SwitchBestellen

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven