Red Lion

We Are THE industrial data company

Het is tijd om u te richten op het ontgrendelen van uw krachtigste bezit: uw data.

Red Lion & MB connect line leeuw eend
Two Brands One Team

Het is officieel!

MB connect line is nu Red Lion Europe GmbH.
Wat betekent dit voor u?

een nog breder

PORTFOLIO

nog meer

KENNIS

nog meer

CONNECTIVITEIT

met de bekende hoge

KWALITEIT

CONNECTING YOU TO YOUR DATA

Als onafhankelijk bedrijf is Red Lion aanjager als het gaat om oplossingen voor professionele communicatie via internet. Specifiek gaat het om het veilig verbinden van machines en installaties voor Remote Access, Data Collection en M2M-communicatie. In de beginjaren speelden industriële modems de hoofdrol. Met als gevolg dat het internet de ruggengraat van de wereldwijde communicatie en dus ook de basis van de remote service building kit van Red Lion is geworden.

Het bedrijf levert sinds 1972 innovatieve oplossingen voor wereldwijde markten op het gebied van communicatie, monitoring en besturing voor industriële automatisering en netwerken – waardoor bedrijven wereldwijd real-time inzicht krijgen in gegevens die de productiviteit stimuleren. Het is onderdeel van Spectris plc, het bedrijf voor productiviteit verbeterende instrumentatie en besturingen.

Tegenwoordig worden we geconfronteerd met de voortdurende digitalisering van de complete keten: van planning, ontwikkeling van productie en transport naar de eindgebruiker. In dit geval levert MB connect line oplossingen die niet alleen overtuigen door hun functionaliteit, maar ook als het gaat om gegevensbescherming tegen ongeautoriseerde toegang, manipulatie en verkenning.

Branches waarin Red Lion actief is

Van industriële automatisering tot netwerken, Red Lion Controls biedt uitgebreide oplossingen voor tal van industrieën en toepassingen.
Kom meer te weten via onderstaande links.

Manufacturing

Factory Automation

Oil and Gas

Oil & Gas

Alternative Energy

Alternative Energy

Power & Utilities

Power & Utilities

Transportation

Transportation

Water & Wastewater

Water & Wastewater

Red Lion portfolio

Bekijk het complete portfolio op de website van Red Lion.

Productbanner Red Lion Ethernet Solutions

PRODUCTEN & DIENSTEN

Productbanner Red Lion Secure Remote Access

Uw machines en installaties wereldwijd verbonden

REMOTE ACCESS

Beheer uw wereldwijd geïnstalleerde machines, installaties of gebouwbeheersystemen direct vanaf uw bureau. Krijg bovendien ook snel de alarmeringen uit de machine

Productbanner Red Lion Industrial IoT

Uw machine data veilig naar de cloud

INDUSTRIAL IOT

Lees meer over onze oplossingen voor de ontwikkeling van uw nieuwe digitale diensten. Laat uw ontwerp met ons werkelijkheid worden. Altijd perfect genetwerkt met onze complete oplossing.

Productbanner Red Lion Industrial Firewall

Beveilig uw machinenetwerk

INDUSTRIAL FIREWALL

Wij staan voor de uitbreiding van de IT beveiliging in de productieomgeving. Met onze producten en oplossingen bereikt u een soepele en veilige IT/OT integratie.

Productbanner Red Lion Ethernet Solutions

Managed & Unmanaged Switches

ETHERNET SOLUTIONS

De robuuste industriële Ethernet switches zijn ontworpen voor uiteenlopende netwerken. Redundantie in combinatie met robuuste betrouwbaarheid zorgen ervoor dat kritieke infrastructuren 24 uur per dag blijven werken.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates van onze leverancier MB connect line & Red Lion.

Banner home Security

Red Lion Security

Voor MB connect line als fabrikant is het belangrijk dat hun ontwikkelaars getraind zijn om ‘Security by Design’ uit te oefenen. Hiervoor werken ze samen met grote overheidsinstanties als het gaat om cybersecurity.

Banner home Kwaliteit

Red Lion Kwaliteit

De producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Om de economische keten in stand te houden, zorgen zij waar mogelijk voor regionale  leveranciers. Bij het kiezen van de partners hechten zij een bijzonder belang aan betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Banner home Applicaties

Red Lion Applicaties

Lees meer over de diverse applicatievoorbeelden van de secure Remote Access, IIoT en Industrial Firewall oplossingen van MB connect line. Denk hierbij aan remote access van uw machine of installatie, secure IIoT met mbEDGE, mbWEB2go sessies, M2M of bijvoorbeeld industrial security met de mbNETFIX.

Benieuwd NAAR WAT DE RED LION OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de Red Lion oplossing?
Heeft uw een vraag voor ons? Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven