How To Do

Nederlandstalige 4s Industrie handleidingen van de remote acces en IIoT oplossingen van Red Lion (MB connect line). Engelse en Duitse handleidingen zijn te vinden in het dowloadportaal van MB connect line.

Banner Opstarthandleiding mbCONNECT24

Opstarthandleiding

Opstarthandleiding remote service portaal mbCONNECT24. Breng in enkele stappen uw eerste router online.

Banner How To Do Gebruikersbeheer mbCONNECT24

Gebruikersbeheer

Met het gebruikersbeheer op mbCONNECT24 beheert u eenvoudig de rechten van de gebruikers op het remote service portaal.

Banner How To Do Alarmen mbCONNECT24

Alarmbeheer

Met het remote service portaal mbCONNECT24 stuurt u eenvoudig uw alarmen vanuit de machine of installatie via e-mail, SMS of spraakbericht.

Banner How To Do VNC mbWEB2go

VNC via mbWEB2go

Via mbWEB2go is het mogelijk om via VNC of RDP een HMI/PC over te nemen met standaard webbrowser (PC/tablet/smartphone).

Banner How To Do Instellingen mbWEB2go

Instellingen mbWEB2go

De mogelijkheid om een aantal instellingen te wijzigen van een mbWEB2go, zoals online toetsenbord of Ctrl+Alt+Del.

Banner How To Do SEARCHoverIP

SEARCHoverIP

Ondersteuning van broadcast/multicast/discover berichten via de VPN en het LAN netwerk van de router. Scan het machinenetwerk.

Banner How To Do Firewall router

Firewall in router

Meerdere firewall regels zijn mogelijk in de industriële routers, zoals forwarding en LAN > WAN. De configuratie wordt gemaakt via mbCONNECT24.

Banner How To Do Toegang USB SFTP

Toegang USB in router

Via de VPN verbinding van mbCONNECT24 is het mogelijk om data van de USB stick in de router te halen via SFTP.

Banner VPN via SMS

VPN starten via SMS

Start de VPN verbinding tussen industriële router en het remote service portaal mbCONNECT24 pas op het moment dat er een SMS is verzonden.

Banner Profiel gebruiker

Profiel gebruiker

Pas het profiel van de gebruiker op mbCONNECT24 aan naar eigen wens. Weergave van datum/tijd of een ander wachtwoord.

vragen?

Neem gerust contact op met onze supportafdeling en hun expertise.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven