How To Do

Opstarthandleiding remote service portaal mbCONNECT24

How To Do Opstarthandleiding

Binnen enkele minuten uw eerste mbNET.mini, mbNET of mbNET.rokey online

Web-based visualisaties:
Bouw uw eigen machine dashboard

How To Do Web-based visualisaties

Maak uw eigen machine dashboard met data uit de PLC of andere controller

Alarmen via e-mail, SMS of spraakbericht met mbCONNECT24

How To Do Alarmen mbCONNECT24

Verzend alarmen via tags uit de PLC met uitgebreid alarmprofiel via SMS, e-mail of spraakbericht.

Data loggen met mbCONNECT24

How To Do Data loggen

Data log uit de PLC en exporteer het rapport als HTML, CSV of PDF. Optioneel is het mogelijk om data op te slaan in een externe database of klantendatabase.

SEARCHoverIP, scan uw netwerk achter de router

How To Do SEARCHoverIP

De mbNET, mbNET.rokey en mbNET.mini routers ondersteunen met de SEARCHoverIP functie de “discovery” faciliteiten van verschillende PLC systemen. Het is zelfs mogelijk om configuraties in PLC’s te laden met IP 0.0.0.0.

Gebruikersbeheer mbCONNECT24

How To Do Gebruikersbeheer mbCONNECT24

Een uitgebreid gebruikersbeheer op mbCONNECT24. U beheert de rechten van gebruikers in gebruikersgroepen en u beheert klanten en afdelingen via clients. Een op rollen gebaseerd beheer van gebruikers.

VNC client via mbWEB2go

How To Do mbWEB2go VNC client

Een HMI of Touch panel overnemen via een VNC client. Deze is zonder app en op een veilige manier te openen via een standaard webbrowser

Download (pfd)

Instellingen mbWEB2go sessie

How To Do mbWEB2go instellingen

Eenvoudig instellingen aanpassen van een mbWEB2go sessie. Zoals het doorsturen van Ctrl+Alt+Del, online toetsenbord en meer.

Download (pfd)

VPN verbinding starten via SMS

How To Do VPN via SMS

Start een internettoegang van een router met de modeminterface alleen wanneer u dat wilt. Door eenvoudigweg een SMS te sturen naar het modem met uw telefoon of het remote service portaal mbCONNECT24.

Download (pdf)

Toegang tot USB in de router via SFTP

Door de VPN connectie met de router kan data veilig van een USB stick in de mbNET, mbNET.rokey of mbNET.mini router worden gehaald via SFTP. Bijvoorbeeld met behulp van FileZilla.

Download (pdf)

Profiel gebruiker aanpassen op mbCONNECT24

How To Do profielgebruiker aanpassen

Snel het profiel aanpassen van een ingelogde gebruiker. Of bijvoorbeeld de taal, het alarmprofiel, het telefoonnummer of het e-mailadres van een gebruiker wijzigen.

Download (pdf)

Klantnetwerk toegang geven tot LAN netwerk

How To Do Klantnetwerk toegang tot LAN

De eindklant, waar de router geplaatst is, heeft ook toegang nodig tot apparaten op het LAN netwerk van de router. Deze toegang is in te stellen in de firewall van de router.

Download (pdf)

info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur

TeamViewer support

door 4S industrie

Aanmelden nieuwsbrief