USBoverIP

Remote Access via de USB interface

Applicatie USBoverIP - schema-grijs

Met de functie USBoverIP worden de gegevens van de de USB poort van de mbNET.mini, mbNET of mbNET.rokey overgedragen of direct beschikbaar gesteld aan de pc waarop mbDIALUP geïnstalleerd is. Alle apparaten die zijn aangesloten op de USB poort van de industriële VPN router (USB geheugen, PLC’s, webcams, etc.) zijn automatisch beschikbaar op de PC.

De communicatie bij USBoverIP voldoet aan dezelfde hoge veiligheidsnormen als bij de directe IP verbindingen. De gegevensoverdracht wordt versleuteld met behulp van de beveiligde VPN verbinding. Versleuteling wordt uitgevoerd met behulp van het beveiligingsprotocol TLS (SSL).

Toegang wordt alleen verleend aan gebruikers met overeenkomstige rechten op het centrale remote service portaal mbCONNECT24. Nog meer beveiliging wordt geboden met de twee-factor-authenticatie (2FA). De gebruiker moet als extra beveiliging een code invoeren die via e-mail, SMS of spraakbericht ontvangen wordt, naast de gebruikersnaam en het wachtwoord. De gebruiker ziet vervolgens het USB apparaat op zijn computer alsof het direct is verbonden.

Meer weten? Of support nodig?

Handleiding USBoverIP

Applicatie USBoverIP handleiding
Download (PDF)

Voorbeeld USBoverIP

Applicatie USBoverIP - Verbonden met USB apparatuur via VPN
USB apparatuur verbonden via beveiligde VPN verbinding

Vragen?

Neem dan contact op met ons team en hun expertise.
Bel gerust met ons via 055 542 4228 of stuur een bericht via ons contactformulier.

4S Industrie B.V.

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Logo Teamviewer Quick Support