Gigabit bekabelde IP en VPN routers

Productpagina Skorpion GigE routers

Productoverzicht Skorpion GigE Routers

 • Configuratie via webpagina
 • 10/100/1000 Mbps WAN poort
 • 4x 10/100 Mbps Ethernet LAN switch
 • Secure Virtual Private Network (VPN) Client/ Server (VPN modellen alleen)
 • PAT, NAT, Port Forwarding en Port Range Forwarding
 • Stateful Firewall
 • NAT Loopback
 • Remote Router Access
 • Allowlist
 • DHCP client (WAN) en DHCP server (LAN)
 • DIN-rail montage
 • Diagnose LED’s
 • CE Mark, RoHS, UL 508, C22.2 No. 142-M1987
 • 24 VAC/VDC voeding
 • Bedrijfstemperatuur 0 tot 60°C (EIGR-E / EIGR-V / EIGR-VB)
 • Bedrijfstemperatuur −40 tot +75°C (EIGR-EX / EIGR-VX)

Productdetails van de Skorpion GigE Routers

De EIGR serie van Contemporary Controls bestaat uit hoge snelheidsrouters die twee 10/100/1000 Mbps Internet Protocol (IPv4) netwerken met elkaar verbinden – waarbij het juiste verkeer wordt doorgelaten terwijl al het andere verkeer wordt geblokkeerd. Het ene netwerk is het local-area-netwerk (LAN), het andere het wide-area-netwerk (WAN). De ingebouwde stateful firewall passeert de communicatie die aan de LAN zijde wordt geïnitieerd, terwijl hij de communicatie aan de WAN zijde blokkeert. Met Port Address Translation (PAT), kunnen LAN zijde clients toegang krijgen tot het internet. Network Address Translation (NAT) maakt een één-op-één vertaling mogelijk tussen apparaten op de LAN-zijde en WAN-zijde. Met Port Forwarding kunnen apparaten op de LAN zijde worden benaderd vanaf het internet. 

Bedrade routers (EIGR-E / EIGR-EX)

De EIGR-E is voorzien van een 4 poort Ethernet switch voor meervoudige LAN verbindingen. Een extern Ethernet gebaseerd modem – kabel of DSL – kan worden gebruikt om verbinding te maken met het Internet. DSL modems maken verbinding via het PPPoE protocol. De EIGR-E werkt bij een temperatuurbereik van 0 tot 60 °C en de EIGR-EX bij een temperatuurbereik van -40 tot +75 °C.

Benieuwd naar WAT DE CONTEMPORARY CONTROLS
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de deze oplossingen?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Bedrade VPN routers (EIGR-V / EIGR-VX – EIGR-VB)

De EIGR-V is voorzien van een 4 poorts Ethernetswitch voor meervoudige LAN verbindingen. Een extern Ethernet gebaseerd modem – kabel of DSL – kan worden gebruikt om verbinding te maken met het Internet. DSL modems maken verbinding via het PPPoE protocol. De EIGR-V serie bevat een real-time klok en OpenVPN client/server functionaliteit. Als VPN server kunnen tot 15 router clients en 15 PC clients worden ondersteund. De EIGR-V werkt in een temperatuurbereik van 0 tot 60°C en de EIGR-VX in een temperatuurbereik van -40 tot +75°C.

De EIGR-VB is vergelijkbaar met de EIGR-V en ondersteunt real-time klok en OpenVPN client server functionaliteit. Maar als een VPN server, ondersteunt het bridge mode VPN waar maximaal 10 VPN clients worden gebridged naar de LAN zijde van de EIGR-VB router, waardoor het doorgeven van multicast en broadcast berichten over de VPN tunnel mogelijk wordt. De VPN interface voor de clients krijgt een IP-adres dat overeenkomt met het LAN subnet en biedt dezelfde toepassingservaring als wanneer het client apparaat deel uitmaakt van het LAN van de EIGR-VB. Dit vergemakkelijkt de beveiligde toegang op afstand, met name voor BACnet systemen zonder dat er BBMD’s hoeven te worden geïnstalleerd. De EIGR-VB werkt binnen een temperatuurbereik van 0 tot 60°C.

Bestelinformatie Skorpion GigE Routers

Veeg naar links en rechts of draai mobiel voor meer informatie

ArtikelcodeOmschrijvingWebshop
EIGR-ESkorpion GigE IP Router 0 tot 60°CBestellen
EIGR-EXSkorpion GigE IP Router -40 tot +75°CBestellen
EIGR-VSkorpion GigE IP Router met VPN 0 tot 60°CBestellen
EIGR-VXSkorpion GigE IP Router met VPN -40 tot +75°CBestellen
EIGR-VBSkorpion GigE IP Router met bridge VPN 0 tot 60 °CBestellen

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven