Voed een enkel apparaat

Productpagina Skorpion PoE Mid-Span Injector

Productoverzicht Skorpion PoE Mid-Span Injector

  • Conform IEEE 802.af
  • Verbeterde EMC conformiteit
  • 10BASE-T/100BASE-TX
  • DIN-rail montage
  • Robuuste metalen behuizing
  • Diagnostische LED’s
  • CE-markering, UL 508 vermeld, c-UL

Productdetails van de Skorpion PoE Mid-Span Injector

Power over Ethernet (PoE) apparatuur van Contemporary Controls voegt stroom toe samen met data aan de Ethernetbekabeling, zodat apparaten zoals bewakings- en toegangscontrole systemen kunnen worden gevoed via standaard Ethernetbekabeling.

PoE toepassingen vereisen een 48 VDC voeding, maar de meeste automatiseringssystemen werken met een 24 VAC/VDC voeding. Als slechts één Ethernet Powered Device (PD) stroom nodig heeft, kan de Skorpion PoE Injector dit leveren. De EIPE-1 werkt vanaf 24 VAC/VDC en genereert intern het 48 VDC PoE vermogen voor het Powered Device (PD) – waardoor de geaarde primaire stroomvoorziening wordt uitgeschakeld, terwijl het geïsoleerde 15,4 W vermogen wordt geleverd. Het injecteert 48 VDC in de Ethernetkabel om zowel de voeding als de gegevens aan de PD te leveren.

  • Kan één Powered Device (PD) volledig van stroom voorzien
  • 24 VAC/VDC ingang
  • Geïsoleerde 15,4 W vermogen

De Skorpion PoE Injector heeft twee RJ-45 connectoren. De bovenste connector wordt verbonden aan het voedingsapparaat. De onderste wordt verbonden aan het eindapparaat. Zend en ontvangstsignalen passeren de twee connectoren alsof het mid-span apparaat niet aanwezig is.

De Skorpion PoE Injector ondersteunt het 802.3af protocol. Het heeft een robuuste metalen behuizing en een metalen DIN-rail clip voor de montage op het bedieningspaneel.

De Skorpion PoE Injector wordt gevoed door een 24 VAC/VDC bron, waardoor de noodzaak en de kosten van de 48 VDC voeding die normaal gesproken met PoE-apparatuur wordt geassocieerd, worden beperkt. In veel industriële besturingssystemen is 24 VDC direct beschikbaar in het bedieningspaneel, net zoals 24 VAC beschikbaar is in een gebouwautomatisering ( BAS) systeem. Met behulp van het ontvangen vermogen genereert de Skorpion PoE Injector intern de 48 VDC PoE voeding voor het Powered Device (PD).

Met de Skorpion PoE Injector onder spanning wordt een Ethernetkabel aan de PD bevestigd. Er wordt geen stroom geleverd aan de PD totdat de Skorpion PoE Injector een geldige weerstand van 25 kO, de zogenaamde signature, wordt waargenomen. Zodra deze waarde wordt gedetecteerd, past de Skorpion PoE Injector stroom toe op de ongebruikte paren en voedt zo de PD. Zelfs als de totale kabellengte 100 m is, ontvangt de PD minimaal 12,95 Watt aan zijn vermogenspinnen.

Benieuwd naar WAT DE CONTEMPORARY CONTROLS
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de deze oplossingen?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Bestelinformatie Skorpion PoE Mid-Span Injector

Veeg naar links en rechts of draai mobiel voor meer informatie

ArtikelcodeOmschrijvingWebshop
EIPE-1Skorpion PoE Mid-Span Power InjectorBestellen

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven